Search:

Type: Posts; User: Bob W; Keyword(s):

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    200

    Thanks guys. It finally installed for me. I am...

    Thanks guys. It finally installed for me. I am writing this from Win10. I think the thing that made it work was using task manager to shutdown the non-system apps. Needless to say, I have spent...
  2. Replies
    7
    Views
    200

    I did updates manually (it is set for automatic)...

    I did updates manually (it is set for automatic) and got new updates twice. I assume I have everything, but will do another manual check before trying to install Win10 again.

    Thanks to you and...
  3. Replies
    7
    Views
    200

    The restore issue was frustrating. I had saved...

    The restore issue was frustrating. I had saved an image of Win10, using the MS imaging software; had a few 8.0 & 8.1 images using Macrium; and had weekly images using True Image. The MS image would...
  4. Replies
    7
    Views
    200

    Cannot install Win10 from 8.1

    I upgraded my Win8.1 to Win10 and had no problems for a couple of weeks. Then problems developed and got worse as I tried to resolve them. My Win10 images refused to load, so I used my USB Win10...
  5. I upgraded my Win8.1 to Win10 and had no problems...

    I upgraded my Win8.1 to Win10 and had no problems for a couple of weeks. Then problems developed and got worse as I tried to resolve them. My Win10 images refused to load, so I used my USB Win10...
  6. Replies
    6
    Views
    1,513

    Jazz - I think I will try the firmware update. ...

    Jazz - I think I will try the firmware update. As I recall, the process is more or less automated with the newer boards.
  7. Replies
    6
    Views
    1,513

    Thanks guys. I hope that MS will get 8.1 running...

    Thanks guys. I hope that MS will get 8.1 running properly before I am forced to try it again. My guess is that somehow my Gigabyte mobo does not get along with 8.1. There is some chance that I...
  8. Replies
    6
    Views
    1,513

    Forced upgrade from 8.1

    I had to read this twice before I realized that I can survive:
    ...
  9. Replies
    5
    Views
    1,067

    rmonroe - Thanks. I'll check out the link.

    rmonroe - Thanks. I'll check out the link.
  10. Replies
    5
    Views
    1,067

    Problem recording audio

    I am using Win8 (not 8.1). I can easily record audio from an external source with Sound Recorder, Audacity, or Wavosaur. I want to record audio from internet sources (music playing over my...
  11. Replies
    12
    Views
    11,607

    Medico - I'm not positive that my drivers are...

    Medico - I'm not positive that my drivers are correct. I occasionally run Slim Drivers and otherwise trust that when I attach a mouse, Windows will select the proper driver. The mouse I use is a...
  12. Replies
    12
    Views
    11,607

    I have the mouse lag problem with Win8.1. When I...

    I have the mouse lag problem with Win8.1. When I switched to 8.1, I was using a MS wireless mouse, but the problem is not related to it being wireless. I have subsequently tried 3 optical mice with...
  13. Replies
    22
    Views
    3,957

    ruirib - The only two sites that I am sure this...

    ruirib - The only two sites that I am sure this happens with are Newegg.com and Facebook.com. There may be others, but I don't recall them right now.
  14. Replies
    22
    Views
    3,957

    Prescott - Thanks. I captured the output and...

    Prescott - Thanks. I captured the output and will paste in in below. I suppose I should do a second capture, when I see the problem again.

    Windows IP Configuration

    Host Name . . . . . . ....
  15. Replies
    22
    Views
    3,957

    ruirib - I do not lose connection to the...

    ruirib - I do not lose connection to the internet. In fact the browsers work fine for most sites, but have this strange behavior with at least two. I am using the MS security software that is part...
  16. Replies
    22
    Views
    3,957

    After getting the Invalid URL (per my last...

    After getting the Invalid URL (per my last message), I rebooted the computer. Then I went to the Newegg ad and clicked the link again. This time it worked perfectly.

    In this instance, the...
  17. Replies
    22
    Views
    3,957

    I just ran the ipconnect/all command and got a...

    I just ran the ipconnect/all command and got a lot of screen entries. Most of them said that this or that was enabled. I then tried the email ad link again. It gave another Invalid URL error.
  18. Replies
    22
    Views
    3,957

    I just now had an invalid URL error with Newegg. ...

    I just now had an invalid URL error with Newegg. It happened from an email link (ad). I decided to ping Newegg. Message says
    packets sent = 4
    received - 0
    lost = 4

    Then I pinged Yahoo and...
  19. Replies
    11
    Views
    14,867

    FWIW, I ran into the image problem and the error...

    FWIW, I ran into the image problem and the error saying that there was not enough free space, when there was close to a TB of free space. I use Acronis, but I have always wanted at least two...
  20. Replies
    22
    Views
    3,957

    ruirib - I haven't tried the ping test. This...

    ruirib - I haven't tried the ping test. This problem is one I cannot induce, I have to wait and it appears. It seems that most of the times I have had it happen have been in the morning. My...
  21. Replies
    22
    Views
    3,957

    Medico - Thanks for replying. It seems to me...

    Medico - Thanks for replying. It seems to me that this cannot be a browser issue, since various browsers have the same problem. Why would they all suddenly not have the problem after I reboot? I...
  22. Replies
    22
    Views
    3,957

    Errors causing URLs to not be found

    This seems to be a Win8 or 8.1 problem. I never see it on my other computers. I try to access a site, such as Newegg or Facebook (various others, but not all) and my browsers say that the URL...
  23. Replies
    7
    Views
    1,985

    Yesterday I tried to make a backup using the...

    Yesterday I tried to make a backup using the Windows imaging tool (presumably still Win7) from the History location. It started each time, but failed 4 times (between them I did things like...
  24. Replies
    7
    Views
    1,985

    Thanks Bruce and ruirib. I checked and easily...

    Thanks Bruce and ruirib. I checked and easily found the image option. Glad to see it is still there. I knew I could recover the old Acronis images via the emergency boot disk, but I didn't realize...
  25. Replies
    7
    Views
    1,985

    I gave Acronis one more try this morning. It was...

    I gave Acronis one more try this morning. It was the 4th or 5th attempt. To my complete surprise, this time it installed and seems to be working. I have it doing a file backup right now. I may...
Results 1 to 25 of 103
Page 1 of 5 1 2 3 4