Search:

Type: Posts; User: Sheila; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    337

    Re: Conversion Question (2003)

    OK thanks for the info!!

    Sheila
  2. Replies
    2
    Views
    337

    Conversion Question (2003)

    I have several Access 2000 databases (split fe-be). I have just been told that the company is switching to Access 2003. Does anyone know what kind of conversion problems I might run into, or has...
  3. Thread: Sounds

    by Sheila
    Replies
    24
    Views
    1,316

    Re: Sounds

    Well, I TRIED updating the sound card Friday night. After clicking on the executable, it did decompress the files to a directory, but then all it did was briefly flash a box with NVidia on it, and...
  4. Thread: Sounds

    by Sheila
    Replies
    24
    Views
    1,316

    Re: Sounds

    Thanks (to you and Joe)!! Seems like there's always more to learn. /forums/images/smilies/smile.gif

    I'll upgrade the sound device tonight.

    Sheila
  5. Thread: Sounds

    by Sheila
    Replies
    24
    Views
    1,316

    Re: Sounds

    I couldn't download the drivers last night because of a VERY slow dialup, so I just downloaded them now from work. I see that this download is called a Unified Driver, and includes, apparenly OS,...
  6. Thread: Sounds

    by Sheila
    Replies
    24
    Views
    1,316

    Re: Sounds

    OK - Lesson learned.

    Thanks,
    Sheila
  7. Thread: Sounds

    by Sheila
    Replies
    24
    Views
    1,316

    Re: Sounds

    I did a copy/paste on the errors and then emailed them (again) to myself. This time they did arrive and I copied/pasted them to the post, so I know the text is accurate. I also printed it out, and...
  8. Thread: Sounds

    by Sheila
    Replies
    24
    Views
    1,316

    Re: Sounds

    Last night the sounds worked fine every time, butI didn't install anything either.

    The Windows Driver Update Wizard could not find any newer driver than the one that's already there. The sound...
  9. Thread: Sounds

    by Sheila
    Replies
    24
    Views
    1,316

    Re: Sounds

    I have tried creating an alternate user and logging on as her, but that didn't make any difference. I will, tonight, see about updating the sound card drivers.

    But I am wondering about the...
  10. Thread: Sounds

    by Sheila
    Replies
    24
    Views
    1,316

    Re: Sounds

    Last night when I booted up, the sounds were fine. I then installed a Photoshop plug-in and when I rebooted, no sounds. I looked in the Event Viewer and there were 2 errors that seem to have been...
  11. Thread: Sounds

    by Sheila
    Replies
    24
    Views
    1,316

    Re: Sounds

    Whew! I'm glad that file is OK. I do have the Resume Copy app, but I didn't know this file was part of it.

    Now, back to my sounds problem<sigh>...

    Any ideas about that??

    Thanks!
    Sheila
  12. Thread: Sounds

    by Sheila
    Replies
    24
    Views
    1,316

    Re: Sounds

    This is truly bizarre! After 3 days of no problems, on Friday night I installed an upgrade to a utility. Upon re-booting, the sounds no longer worked. I changed the startup sound to a completely...
  13. Thread: Sounds

    by Sheila
    Replies
    24
    Views
    1,316

    Re: Sounds

    Just like the proverbial car that works fine when taken to the shop, the sounds are working fine on my computer. As soon as the problem starts again, which I'm sure it will, I will try the things...
  14. Thread: Sounds

    by Sheila
    Replies
    24
    Views
    1,316

    Re: Sounds

    I have only the standard sound schemes, and I tried a different one with the same results. I am the only user (and owner) of this computer and always log on as administrator. How do I tell if it is...
  15. Thread: Sounds

    by Sheila
    Replies
    24
    Views
    1,316

    Re: Sounds

    Service pack 4. The speaker connections appear to be fine. I think I have a separate sound card - I'll check when I get home. But when the system sounds don't play, all other sound files do play...
  16. Thread: Sounds

    by Sheila
    Replies
    24
    Views
    1,316

    Sounds

    When I boot Win2K Pro, the startup sound (and consequently, all the other sounds) randomly do not play. If the startup sound does play, then all the other sounds do also (at the proper times). If...
  17. Replies
    7
    Views
    600

    Re: Access97 sendto OE problem (97)

    Hi Hans,

    It worked!! Thanks you very, very much!!!!! I had just about given up - especially since IT spent a week trying to do it and couldn't.<g>

    Again, thanks!
    Sheila
  18. Replies
    8
    Views
    681

    Re: W2k thinks printer not installed

    Joe,

    The problem is solved - I went looking in the Knowledge Base and saw a similar problem relating to WIndowsXP, so I tried it on my Windows2k. It said to click Next at every step of the...
  19. Replies
    8
    Views
    681

    Re: W2k thinks printer not installed

    Joe,

    I unistalled exactly as you instructed, so that on the last boot, the wizard did not show up. When I reinstalled (it's a *.exe file that decompresses and installs and then deletes the...
  20. Replies
    8
    Views
    681

    Re: W2k thinks printer not installed

    Joe,

    I downloaded the Win2k file from the Website, dcompressed it and ran the decompressed file setup for the installation. It went smoothly. When the hardware wizard showed up (everytime I...
  21. Replies
    8
    Views
    681

    W2k thinks printer not installed

    I installed a label printer on Com1 and it works fine, but every time I boot, Windows (2k SP 4) finds new hardware and tried to reinstall it, but it can't find the drivers. In device manager, it has...
  22. Replies
    7
    Views
    600

    Re: Access97 sendto OE problem (97)

    Word 97 and Excel 97 also try to use Lotus, but Word 2000, Excel 2000, and Access 2000 all choose OE. So the problem seems to be only with Office 97.

    Sheila
  23. Replies
    7
    Views
    600

    Re: Access97 sendto OE problem (97)

    Yes, it says OE is the default email program. ISD says it has something to do with Access97 not using the registry???

    Sheila
  24. Replies
    7
    Views
    600

    Access97 sendto OE problem (97)

    I have both Access 97 and Access 2000 on my computer. OE 5.5 is my default email app. Lotus notes is also on my computer. ISD just updated Lotus Notes to version 6. Now if I try to send a...
Results 1 to 24 of 24