Search:

Type: Posts; User: mark4man; Keyword(s):

Page 1 of 17 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    825

    medico... checked it out...nothing unusual in...

    medico...

    checked it out...nothing unusual in startup group.

    this just started w/ IE10

    thanx,


    mark4man
  2. Replies
    3
    Views
    825

    Do You Want To Open or Save...???

    hello all...

    w/ IE10 (just installed recently), every time I go to open web pages from a certain few sources...I get this:

    35926

    how in the dickens do I prevent this from happening...???
    ...
  3. Replies
    4
    Views
    1,030

    know what finally fixed my problem...??? ...

    know what finally fixed my problem...???

    well...it WAS NOT microsoft or any response I received in any windows 7 forum (although...I do appreciate them all, truly...especially you guyz here at...
  4. Replies
    4
    Views
    1,030

    i don't have that...running win 7 pro...I have...

    i don't have that...running win 7 pro...I have 'network & sharing center'.

    it's not a wireless setup, anyway...it's a wired modem

    thanx


    mark4man
  5. Replies
    4
    Views
    1,030

    2 Networks...NO Connectivity

    hello...

    keep loosing my network connectivity after 5 minutes on line, or so...Network Center sez I have TWO Networks,,,one HOME & the other PUBLIC. The Network icon in the tray shows: 'Network -...
  6. Replies
    3
    Views
    6,266

    EPU Help...???...Stopped Working...???

    hello again...

    anyone recognize this (most recent) nonsense...???:

    31452

    happens everytime I fire up my machine...any ideas...???

    thanx,
  7. Replies
    18
    Views
    21,568

    thanx all... wanted to let everyone know that...

    thanx all...

    wanted to let everyone know that I finally phoned MS support & got this resolved.

    The problem was 2-fold...

    1) MS Office 2010 Starter was still installed, corrupted (&...
  8. Replies
    18
    Views
    21,568

    no, but I have MS Office Starter 2010...which...

    no, but I have MS Office Starter 2010...which will not uninstall, for some reason.

    when I try, I get a 'Click-2-Run' error:

    31420
  9. Replies
    18
    Views
    21,568

    Office 2010 configuration on each program load

    i can't take it, man...this is crackin' me up (& I don't mean in a humorous way)...

    uninstalled & reinstalled ms office home & business 2010...still the same thing...first, the stupid microsoft...
  10. Replies
    18
    Views
    21,568

    Very unhappy with Outlook 2010: now I can't SEND mail

    i just found another problem in outlook 2010...my OUTBOX doesn't work.

    no matter what e-mail account I attempt to send from...& even tho the accounts are set up correctly...the outgoing message...
  11. Replies
    18
    Views
    21,568

    I actually wanted to do that...but I also have a...

    I actually wanted to do that...but I also have a problem w/ Click-2-Run Manager. In Uninstall/Reinstall Programs...the options never go beyond 'Change'...when I highlight a program & click...
  12. Replies
    18
    Views
    21,568

    Click-2-Run FAILURE...???

    every time I use control panel; & attempt to repair a program (whereby...'repair' never comes up...the options only go to 'change')...I also get a Click-2-Run configuration failure notice:

    31359
    ...
  13. Replies
    18
    Views
    21,568

    Microsoft Installer...Microsoft Single Image...!@#$%^&*!???

    i understand the new (& also weird) 'ms office' protocol...whereby, when one attempts to open an office program...a 'Microsoft Installer' progress window pops up & runs BEFORE the app opens. it's...
  14. Replies
    4
    Views
    1,058

    used an app called GetDataBack; & one called...

    used an app called GetDataBack; & one called ZAR...they found about half of the missing files. they were in one of the RECYCLE folders discovered, in & under their own heirarchy.

    the...
  15. Replies
    4
    Views
    1,058

    RECYCLE BIN Bues...missing AUDIO files!

    well...

    here's a good one.

    prior to defragging my recording studio pc's audio drive...I went into my DAW (cakewalk SONAR XI), to a function known as 'Clean Audio Folder'...called up each one...
  16. Replies
    1
    Views
    482

    No More Win Log-On...???...PLEASE...???

    hello again...

    my new office box (ASUS) came from best buy; & when I fired it up for the 1st time...it was configured for windows log-on (win 7 pro). I have stop zilla on this machine...which is...
  17. Replies
    3
    Views
    2,594

    Windows Live Mail...Will Not Open *.EMLs

    hello...

    as the thread title states...it's that simple...Windows Live Mail will not open *.eml files....(...&...I could have sworn that it used to...am I wrong...???)

    I normally get these types...
  18. Replies
    1
    Views
    4,684

    Pub 2010...Drop Shadow Color...???

    hello...

    In MS Publisher 2010...

    for drop shadows on TEXT itself (not the text box)...

    is there a way to change the color of the shadow...???

    thanx,
  19. Windows Live Mail hates my guts (& breaks apart large messages)

    i just don't understand it...if i could...i'd go back to outlook express, if it still exists...but i couldn't anyway cause all my messages now are of the stupid windows live mail type.

    anyway... i...
  20. joe... it's not a verizon problem...it's a...

    joe...

    it's not a verizon problem...it's a WINDOWS 7 problem...!!!

    this does not happen on my old machine...which was running XP.

    it has happened on TWO new PC's (ASUS) from Best Buy...so...
  21. integrated UPDATE: Under Advanced System...

    integrated

    UPDATE: Under Advanced System Details in System Information...under Network, I have 2 Adapters, 2 Protocols & 2 Winsocks...& this is when i'm connected & only have the Home network...
  22. both those do not activate for an...

    both

    those do not activate for an hour...so...i'm not sure
  23. Joe... 1) when I have no...

    Joe...


    1) when I have no connectivity...there are TWO networks...Home & Public...they both show up as 'not connected'

    2) I disable my Local Area Connection under 'Adapter Settings' in...
  24. never mind... it worked twice & then reverted...

    never mind...

    it worked twice & then reverted back to the old problem

    I'm really frustrrated w/ this, man...!!!...where is startup, ted...???

    thanx,

    mf
  25. never mind... it worked twice & then reverted...

    never mind...

    it worked twice & then reverted back to the old problem

    I'm really frustrrated w/ this, man...!!!

    thanx,


    mf
Results 1 to 25 of 405
Page 1 of 17 1 2 3 4