Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Beddau, Mid Glamorgan, Wales
    Posts
    289
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Attachment links not working

    Hi:

    I've noticed in the last couple of days that, when looking at older posts (say last year) that have an attached Excel file, clicking the attachment link leads to a 'Page Not Found' error message. Have these files been lost in the recent melt-down, or is there any way to access them still?
    Regards,

    Tony
    [s] [/s]
    www.SylviArtist.com

  2. #2
    Plutonium Lounger Leif's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    U.K.
    Posts
    14,010
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Attachment links not working

    Hi Tony,

    Because of space restrictions on the previous server, a lot of attachments were linked to alternative hosts and it could be these that have been 'lost' - although not necessarily gone forever! It is likely something Claude still has to iron out, but meantime if you can point to an example we can check out, we'll do what we can to get them back online <img src=/S/smile.gif border=0 alt=smile width=15 height=15>

  3. #3
    5 Star Lounger
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Connecticut, USA
    Posts
    816
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Attachment links not working

    Here's an example, from <post:=395,235>post 395,235</post:>.

  4. #4
    3 Star Lounger
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Beddau, Mid Glamorgan, Wales
    Posts
    289
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Attachment links not working

    Hi Leif:

    The last one I was looking at was <post#=622,562>post 622,562</post#>. I appreciate the amount of work that has been necessary to get the lounge up and running again, so I'm not complaining, but is your reply also the reason that Search does not seem to be working properly yet?


    Many thanks,
    Regards,

    Tony
    [s] [/s]
    www.SylviArtist.com

  5. #5
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Attachment links not working

    The links in those posts are definitely incorrect, no doubt as result of restoring the Lounge database to a different server. Some attachments may be lost forever - the old hard disk had become corrupt.

  6. #6
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Yilgarn region of Toronto, Ontario
    Posts
    5,453
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Attachment links not working

    <post:=381,302>post 381,302</post:> for yet another example.
    >no doubt as result of restoring the Lounge database to a different server.

    It goes without saying that we'd hate to lose any more attachments.
    What's the chance of being able to rip through the database and check to locate missing attachments, then sorting that list by username, and issuing a PM to each user asking if they might be able to refresh the upload before we move to a new server? That way we'd start on the new server with as much as possible intact.

    If it involved VBA, or even VB code, I'd be willing to donate a few hours of my valuable time (grin!)

    I've uploaded a few, er, uploads in my time. Some of mine, if lost, are truly gone forever, because I generally PkZip25 into a ram disk and u/l from there.

    OTOH I still may be able to resurrect some of mine ("mining for mine"?), if only I knew which to look for.

  7. #7
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Attachment links not working

    At last count, there were over 13,000 attachments missing, so it would be a BIG job!

  8. #8
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Yilgarn region of Toronto, Ontario
    Posts
    5,453
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Attachment links not working

    >so it would be a BIG job!

    I'm not certain of that.

    There would be the task of running a procedure on the database to discover and log the missing attachments,
    And there would be, perhaps, 1,000 people (dream on, Chris!) each looking for, say, 13 attachments.
    If we have a large number of small jobs, it's not so difficult.

    Here's an easy test: someone, anyone, find a posting from me that shows a missing attachment, and let's see how long it takes me to locate the original file on my 100GB drive.

    At least then we would be working with a measurement, rather than a shrug? (No offence inteneded. I mean that as in "a wave of the hands in the air")

  9. #9
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts

    Re: Attachment links not working

    I've probably used 5 different PCs since I started with the Lounge. Just finding the file I uploaded would be a considerable challenge, much less matching them to a post...

    I think the current method of waiting for someone to ask for a missing attachment is the best filter for which ones are worth hunting for.

  10. #10
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Yilgarn region of Toronto, Ontario
    Posts
    5,453
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Attachment links not working

    >waiting for someone to ask for a missing attachment
    OK. (Heh heh <img src=/S/devil.gif border=0 alt=devil width=15 height=15> )

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •