Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Star Lounger
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Seattle, Washington, USA
    Posts
    81
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Copy/Paste problems with Clipboard (XP Pro SR 2)

    When I attempt to copy from one document to another [using WordPerfect Office 11] or between any applications, 50% of the time nothing is copied. This means I have to go back to the original document or application and try the copy - paste command again. It usually works the second time but it also will take a third or fourth time also. The only way I can get around this is to close everything and then re-open each application. This will only help so many times and then I have to reboot.

    Has anyone else ever experienced this problem? If so, what did you do to fix it?

    Thanks!

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,571
    Thanks
    5
    Thanked 1,056 Times in 925 Posts

    Re: Copy/Paste problems with Clipboard (XP Pro SR 2)

    Standalone PC or connected to a Windows server? Also, see Clipboard not working - MozillaZine Knowledge Base for some more information.

    Joe
    Joe

  3. #3
    Star Lounger
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Seattle, Washington, USA
    Posts
    81
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Copy/Paste problems with Clipboard (XP Pro SR

    Joe,

    A stand-alone PC.

    Peter

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •