Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Star Lounger
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Bloomingdale, New Jersey, USA
    Posts
    72
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Locate Link Browser (2003 SP1)

    If I click on a link in the body of the email message, before connecting me to my default browser and the link, a "locate link browser" and my documents with all the folders and files listed comes up. I have tried to find where to turn off this 'feature' as it is just an extra step that gets in the way, but can't find it.

    Anyone know where I should look?

    Thanks as always.
    br

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

  3. #3
    Star Lounger
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Bloomingdale, New Jersey, USA
    Posts
    72
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Locate Link Browser (2003 SP1)

    Well, I guess the problem is Mozilla. I stopped using IE and now I see that's the connection. The DDE Application Box is blank . Guess there's nothing to fix this yet.

    Thanks for your help.

  4. #4
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts

    Re: Locate Link Browser (2003 SP1)

    Did you try the "no DDE" trick? Some threads that might be relevant:

    Lounge: 'Locate Link Browser' message in Outlook (Mozilla,
    Moz Forums: locate link browser (Jan. 2007 - problem with Google toolbar)

  5. #5
    Star Lounger
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Bloomingdale, New Jersey, USA
    Posts
    72
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Locate Link Browser (2003 SP1)

    Thank you all so very much.

    br

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •