Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Gold Lounger
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Cape Town, RSA
    Posts
    3,444
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Open in new tab (does not!)

    Something I picked up about the Main Index (Search for posts newer than ??hours). If I rightclick on any link in this page and choose "Open in new tab" (IE7), it opens in a new window?? This occurence is not the case in any other page in WOPR. Is this just my PC or has anyone else come across this?
    Not a major issue, just thought I'd report it!
    Regards,
    Rudi

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Open in new tab (does not!)

    The links do open in a new tab when I do that.

    What happens if you Ctrl+click on a link?
    Or if you use the middle mouse button (if you have one) to click on a link?

  3. #3
    Gold Lounger
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Cape Town, RSA
    Posts
    3,444
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Open in new tab (does not!)

    Hi,

    It seems like the occurence was a random 'bug' on my PC. The problem started to occur in other non WPOR pages and then cleared up as quickly as it came. I have no idea what caused it but my PC is 'tabbing' fine again

    TX
    Regards,
    Rudi

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •