Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Barefoot Bay, Florida, USA
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    opening wants to configure everytime (Word 2003)

    Hi,
    Every time I open my Microsoft Word 2003 a screen comes up asking for the disc to configure word. When I put the disc in it doesn't do anything and still does this every time it is opened. I have un-installed the program and re-installed it twice now, even cleaned my registry to be sure it was all out but that didn't work either. I am at a loss of what to do. Does anyone have an idea?
    Thanks

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: opening wants to configure everytime (Word 2003)

    Are you logged into Windows with Administrator rights when you install Office 2003?

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Barefoot Bay, Florida, USA
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: opening wants to configure everytime (Word 200

    Yes, Hans I was. I am the only user on the computer.
    Thanks

  4. #4
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: opening wants to configure everytime (Word 200

    The following questions are probably superfluous, they are just to make sure:
    - You don't have, or have had, Office 2007 installed on the same PC, do you?
    - Have you made sure when installing Office 2003 that all features are to be "Run from this computer" instead of "Install on demand"?

  5. #5
    New Lounger
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Barefoot Bay, Florida, USA
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: opening wants to configure everytime (Word 200

    Hi Hans,
    No, I have never had Office 2007 on my computer.
    Yes, I did a custom install to place the program on my D drive and made sure everything was "run from this computer"
    Thanks

  6. #6
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: opening wants to configure everytime (Word 200

    I'm afraid I'm stumped. I hope that someone else will have a suggestion.

  7. #7
    New Lounger
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Barefoot Bay, Florida, USA
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: opening wants to configure everytime (Word 200

    Thank you Hans, appreciate your efforts. I sure is a tough one, I have tried everything I can think of.

  8. #8
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: opening wants to configure everytime (Word 200

    What else is on this "D" drive?

    Tell us more about the "D" drive?

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  9. #9
    New Lounger
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Barefoot Bay, Florida, USA
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: opening wants to configure everytime (Word 200

    Hi Dave,
    I use my D drive for all programs and keep my files and other things on my other drives.

  10. #10
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: opening wants to configure everytime (Word 200

    Do you have any older OFFICE products installed?

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  11. #11
    New Lounger
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Barefoot Bay, Florida, USA
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: opening wants to configure everytime (Word 200

    Hi Dave,
    I am not sure how to put a screenshot in here but I have tried. If they don't show up...the first one that comes up when I try to open Word is a box that say WINDOWS INSTALLER..I hit cancel and then the next screen comes up that reads: on the blue bar is says: Microsoft Office Word 11.0 the message in the box reads: An error occurred and this feature is no longer functioning properly. Please run Setup and select "Repair..."to restore this application. I click the OK and word opens. I have done what it says and it said repaired but this still happens.
    <IMG SRC=http://www.barefootbay.net/images/topost/opening.jpg>
    <IMG SRC=http://www.barefootbay.net/images/topost/opening2.jpg>

    maybe this information will help.
    Thanks

  12. #12
    New Lounger
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Barefoot Bay, Florida, USA
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: opening wants to configure everytime (Word 200

    Hi Dave,
    No, I do not have any older office products on the machine. I have the professional suite 2003

  13. #13
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: opening wants to configure everytime (Word 200

    Have you tried running the "Repair" that is being asked to be run?
    It listed under the Help on the menu and is the "Detect and repair" entry of any of the Office products.

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  14. #14
    New Lounger
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Barefoot Bay, Florida, USA
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: opening wants to configure everytime (Word 200

    Yes, I have done the repair and it still happens! Actually, I have another program that I installed sometime ago..Expression Web and when I go to open FP it does the same thing it wanted to configure Expression web and I have another program called Registry Mechanic and when I open that it (windows installer) wants to configure Expression Web. Could all this be a problem with Window Installer???

  15. #15
    Gold Lounger Rebel's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Canada
    Posts
    3,024
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: opening wants to configure everytime (Word 200

    Ahhh....... I think we've identified the problem ........ Expression Web . While Expression Web is not "officially" an Office 2007 program, it does install some Office 2007 components and tools when it is installed. See if this article might shed some light.
    John
    A Child's Mind, Once Stretched by Imagination...
    Never Regains Its Original Dimensions

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •