Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Missing icons (SP2)

    I am trying to work out why I am missing the "faces" from some of my icons and how to fix the the problem the icons are useable and some i could fix by going into properties of that icon but some like "my computer" icon it dosen't have that in its properties??? any idea's

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,576
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts

    Re: Missing icons (SP2)

    If this is a recent occurrence have you tried a System Restore?

    Joe
    Joe

  3. #3
    5 Star Lounger st3333ve's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Los Angeles, California, USA
    Posts
    705
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Missing icons (SP2)

    Windows keeps an icon cache and it's subject to corruption. If you have TweakUI, you can use it to rebuild the icon cache. Otherwise, you can force Windows to rebuild its cache by changing your display color depth and then changing back (e.g., from 32-bit to 16-bit and then back to 32-bit).

  4. #4
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Missing icons (SP2)

    Thanks for the info, upon looking at my display setting I found that they were on 16- bit so changing it back up to 32 fixed the problem

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •