Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    4 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    543
    Thanks
    56
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ctrl+Tab not working (XPP MSO2003)

    I have a table where in one row I have set 3 tabs. For some reason the Ctrl+Tab function has just stopped working so I cannot set any tabs in the row.

    I have printed out the "List of Commands" from within the macro selection but it does not show. I printed this from another computer where the function worked and it did not show either.

    Does anyone have nay ideas as to what may be going on?
    cheers

    Phil Carter

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Ctrl+Tab not working (XPP MSO2003)

    Ctrl+Tab is not listed in the list of commands.

    Try Phil Rabichow's <!post=Systematic Approach to Behavioral Problems in Word,197827>Systematic Approach to Behavioral Problems in Word<!/post>.

  3. #3
    4 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    543
    Thanks
    56
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Ctrl+Tab not working (XPP MSO2003)

    Hans hi
    Thanks for that. I guess my real question is "How can this be disabled/renabled?"

    I have done some investigations and found that the problem is in a file that runs at startup. Some staff require the use of a special toolbar that contains several macros. This is located in the "Startup" folder where required.

    It appears that this file has become conrupt or is interacting in some way that causes this function to be disabled!
    cheers

    Phil Carter

  4. #4
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Ctrl+Tab not working (XPP MSO2003)

    You'll have to investigate the file in the Startup folder.

  5. #5
    4 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    543
    Thanks
    56
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Ctrl+Tab not working (XPP MSO2003)

    Hans thanks again

    FYI

    I have found that a max of 2 templates can be set to run from startup. One we use as our company global template and the other is used to load toolbars and macros for specific groups.

    The template for a specific group had become corrupt. It took quite a bit of work to recreate a new file as it contained many macros and a 12 button toolbar.

    All is well again

    Thanks again
    cheers

    Phil Carter

  6. #6
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts

    Re: Ctrl+Tab not working (XPP MSO2003)

    I have six templates in my Word 2003 Startup folder, so I don't think there is a maximum of two. However, if they all want to run code at startup, they might conflict in some manner. (In my case, one of them no longer exhibits its menu, although its macros can be run using the Macros dialog.)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •