Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Silver Lounger Duchess843's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sicklerville, NJ
    Posts
    2,488
    Thanks
    36
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Lost Tabs (7.0.5730.13)

    I've removed IE7 Pro and seem to have lost the ability to use tabbed browsing. It could be that somethings not set correctly in Options, if that's the case, please supply the correct settings.

    Thanks, Gloria
    <img src=/S/coffeetime.gif border=0 alt=coffeetime width=32 height=48>

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Lost Tabs (7.0.5730.13)

    Select Tools | Internet Options...
    Click the Settings button in the Tabs section of the General tab.
    Tick the check box at the top labeled "Enable Tabbed Browsing (requires restarting Internet Explorer)".
    Click OK.
    Quit Internet Explorer, then open it again.

  3. #3
    Silver Lounger Duchess843's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sicklerville, NJ
    Posts
    2,488
    Thanks
    36
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Lost Tabs (7.0.5730.13)

    Thank you Hans for your swift response.

    The check box you mentioned was already ticked, so I fooled around with a couple of settings,one at a time. Closed IE after every selection to see if tabs was working, lo and behold, I found the right one. Tabs was fixed after I ticked "Always switch to new tabs when they are created."

    Gloria
    <img src=/S/coffeetime.gif border=0 alt=coffeetime width=32 height=48>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •