Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Star Lounger
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    66
    Thanks
    18
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Event Viewer Error 10 (Vista SP1)

    New computer (1 month) with Win Vista…..EVENT VIEWER shows a number of errors and warnings that I need additional info on…..I guess the best way to tackle them is to post each separately…..This one is-----

    Application Error code 10 > Source: WMI …….as follows—

    Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.

    Please help me with what I need to do about this……Thanx…..
    H/P Pavilion a6400f / Pent Dual Core / Win Vista-SP2 / IE 9 / Chrome / OFFICE 2007 / AVG2015 (Free) / MalwareBytes / Windows Firewall / Verizon DSL / E-mail AOL9.7 / Printer H/P OfficeJet 6700 All In One / Canon SX160 Camera / CCleaner2014 (Free)

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

  3. #3
    Star Lounger
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    66
    Thanks
    18
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Event Viewer Error 10 (Vista SP1)

    Hi Hans.....Thank you for the info......
    H/P Pavilion a6400f / Pent Dual Core / Win Vista-SP2 / IE 9 / Chrome / OFFICE 2007 / AVG2015 (Free) / MalwareBytes / Windows Firewall / Verizon DSL / E-mail AOL9.7 / Printer H/P OfficeJet 6700 All In One / Canon SX160 Camera / CCleaner2014 (Free)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •