Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Sydney, Australia, New South Wales, Australia
    Posts
    251
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Lorum not working (2007 SP1)

    Hi
    Just a little bug bear. I've read about <pre>=lorum()</pre>

    working in Word 2007 for random text, but it's not working for me.
    =rand() works fine.
    Am I missing something?
    Peter

  2. #2
    Plutonium Lounger Leif's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    U.K.
    Posts
    14,010
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Lorum not working (2007 SP1)

    Try
    <code>=lorem() </code>
    (with an 'e' not a 'u')
    <img src=/S/smile.gif border=0 alt=smile width=15 height=15>

  3. #3
    Gold Lounger
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Cape Town, RSA
    Posts
    3,444
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Lorum not working (2007 SP1)

    Here is some info on the two "hidden" Word functions...

    PS: Note the bottom of the link for more info if the =Lorem() funtion does not work!

    See the details here: Hidden Word fuctions
    Regards,
    Rudi

  4. #4
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Sydney, Australia, New South Wales, Australia
    Posts
    251
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Lorum not working (2007 SP1)

    Ah, that'll teach me to skip Latin class!
    Thanks for your help.
    Peter

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •