Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    5 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Arkansas
    Posts
    952
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem sending email (OE 6)

    A friend prepares an email and then clicks on SEND. The email goes into the Outbox and nothing more happens. No error messages - he is definitely connected to the internet. If he clicks on SEND/RECEIVE, again nothing happens. He closes Outlook Express and tries to reopen it - won't reopen. Nothing happens. So he restarts the computer, then opens Outlook Express without a problem and the email in the outbox gets sent. He has Trend Micro for his antivirus. He "thinks" this started after he updated his subscription to Trend Micro. What do you suggest?

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Problem sending email (OE 6)

    Let him try turning off the e-mail scanning feature of Trend Micro AntiVirus.

  3. #3
    5 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Arkansas
    Posts
    952
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Problem sending email (OE 6)

    Turned off email scanning with Trend Micro - did not change anything. Can OE be repaired? Can OE be reinstalled? Any other suggestions? Thanks for your help.

  4. #4
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •