Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Oregon, USA
    Posts
    169
    Thanks
    45
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Why have all the pictures gone? (IE7, 8RC1)

    Just got done cleaning my system after an especially nasty rootkit attack -- BTW, Malwarebytes' Anti-Malware (malwarebytes.org) is golden -- and after rescanning with Panda Internet Security 2009 to be doubly sure, my IE7 no longer shows pictures, only the placeholder icons. I moved to IE8RC1 and no pictures still. Any ideas how I can get them back? They're showing fine in Firefox 3.

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Why have all the pictures gone? (IE7, 8RC1)

    In Internet Explorer 7 (don't know about 8), select Tools | Internet Options...
    Activate the Advanced tab.
    Scroll down until you see the Show Pictures option.
    Make sure that its check box is ticked.

    If that doesn't help, you can click the Reset... button in this tab to restore IE to its original settings.

  3. #3
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Oregon, USA
    Posts
    169
    Thanks
    45
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Why have all the pictures gone? (IE7, 8RC1)

    That did it. Thanks, Hans.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •