Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    May 2002
    Posts
    113
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Separating Label from Text boxes in a Wizard Form (Access 2007)

    It appears on my installed Access 2007 that, when a form is created using the wizard, I can't move the Label or its associated Text box independent of one another; try to move one, they both move (even when I used the correct action; clicking and dragging the big black handle in the top left of the box. However, if this form is build from scratch using the design view, no problem moving these items on their own. Any ideas how I could correct this or work properly with these items would be greatly appreciated.
    Bob

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Separating Label from Text boxes in a Wizard Form (Access 2007)

    Does it help if you If you select the controls, then click the Remove button on the Arrange tab of the ribbon?

  3. #3
    2 Star Lounger
    Join Date
    May 2002
    Posts
    113
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Separating Label from Text boxes in a Wizard F

    You're right Hans. I deleted a field, then re-inserted it and it came with the large moving handle in the top left corner of each box. However, I'm thinking we shouldn't have to replace each field from the Field list to get the form to work properly. Any other suggestions would be appreciated. Thanks.
    Bo

  4. #4
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

    Re: Separating Label from Text boxes in a Wizard F

    Access is just trying to be helpful... <img src=/S/evilgrin.gif border=0 alt=evilgrin width=15 height=15>

  5. #5
    Super Moderator
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Mt Macedon, Victoria, Australia
    Posts
    3,993
    Thanks
    1
    Thanked 45 Times in 44 Posts
    [quote name='bwallis9' post='760372' date='22-Feb-2009 10:50']You're right Hans. I deleted a field, then re-inserted it and it came with the large moving handle in the top left corner of each box. However, I'm thinking we shouldn't have to replace each field from the Field list to get the form to work properly. Any other suggestions would be appreciated. Thanks.
    Bo[/quote]

    You don't need to Delete them.
    Hans suggested you use the Remove button on the Arrange tab. The Remove button removes the controls from the Layout, but does not delete them from the form.
    Regards
    John



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •