Results 1 to 3 of 3

Thread: SHDOCLC error

  1. #1
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    San Bernardino, California, USA
    Posts
    734
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Lately, when I turn on the wife's computer, a window shown below pops up. This is even before I launch IE. I find that the first time I open IE, it cannot find the home page yet when I refresh it works fine. Moreover, I notice that when I open any page (via a link on one page), there is a brief nessage in the status bar that says something about downloading from res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/navcancl.htm then it opens the site I want.

    Here is the error when I boot up.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts
    [quote name='Don_Sadler' post='760898' date='24-Feb-09 06:48']I notice that when I open any page (via a link on one page), there is a brief nessage in the status bar that says something about downloading from res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/navcancl.htm then it opens the site I want.[/quote]
    That seems suspicious. You might want to do some extra malware and spyware scans.

  3. #3
    Uranium Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,684
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    [quote name='Don_Sadler' post='760898' date='24-Feb-09 11:48']Lately, when I turn on the wife's computer, a window shown below pops up. This is even before I launch IE. I find that the first time I open IE, it cannot find the home page yet when I refresh it works fine. Moreover, I notice that when I open any page (via a link on one page), there is a brief nessage in the status bar that says something about downloading from res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/navcancl.htm then it opens the site I want.

    Here is the error when I boot up.[/quote]

    I think you have a bug onboard. Take a look here for some help. You may need to get a copy of HijackThis, but you may be able to edit out the problem from the instructions here.

    Good Luck and let us know how you make out.
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/DocWatson_sig.gif>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •