Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Greeetings all!

    I am having a problem with my out of office message. When I go into the out of office assistant, select "I am Currently Out of the Office" and type in a message the new message isn't what is sent to someone who emails me. The message that is sent is an old one from months ago. How can I fix this issue so that a new message will be saved and sent to people who email me instead of the old one?

    I have already attempted these steps:

    1. Downloaded my ost file again
    2. Made sure there weren't any rules being applied.

    Thanks!

    Dogle

  2. #2
    Gold Lounger Rebel's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Canada
    Posts
    3,024
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    [quote name='dogle' post='765291' date='13-Mar-2009 14:17'][/quote]
    This article might help.
    John
    A Child's Mind, Once Stretched by Imagination...
    Never Regains Its Original Dimensions

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks John! I had an out of office message set up in OWA. After clearing that message I set up a new one in Outlook and now everything is working correctly.

    Dogle

  4. #4
    Uranium Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Salt Lake City, Utah, USA
    Posts
    9,508
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by dogle' post='765291 View Post
    This article might help.
    [/quote]Nice find, John, I learned a couple of things!
    -John ... I float in liquid gardens
    UTC -7ąDS

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •