Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Lounger
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Renfrewshire, Scotland
    Posts
    35
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi,
    help anyone?
    I'm using a button on a modeless form to create a mailmerge document (modeless so I can see what is happening). Works perfectly 1st time, but calling the form again, the form flashes (.show) and vanishes and removes visibility of the app. Debugging shows the code jumps to Userform_terminate ignoring queryclose and closebutton procedures (which work ok the first time). - thanx in hope - Dougiew

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    Does the userform get closed after the first run, or is it just hidden?

  3. #3
    Lounger
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Renfrewshire, Scotland
    Posts
    35
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    [quote name='HansV' post='768437' date='31-Mar-2009 14:50']Does the userform get closed after the first run, or is it just hidden?[/quote]
    Hi HansV,
    I should have got back earlier - the problem was faulty coding, my own fault. I had a line in the wrong place. When I closed the form and set the object to nothing, userform_terminate ran and exited instead of returning to userform_close and reshowing the main form. I'd searched for over a week trying to find this - boy did I feel a numpty! On the other hand it's a poor problem that doesn't teach you something

    Many thanks anyway

    DougieW

  4. #4
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    Glad you found the cause of the problem!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •