Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    San Bernardino, California, USA
    Posts
    734
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My Website looks good on my computer and I can see all five menu items. In fact, it looks good on about a dozen computers I have used. However, some people report that the right menu item (joining the team) does not appear at the right but, instead, it wraps and appears on the left behind or over the text of the first menu item (Home).

    I thought it might screen resolution but I have talked to users and had them change resolutions but it did not help. AND - they were using Firefox 3.0.10 same as me. Some were using IE and some Safari. Even so, the wesite has been tested extensively on Firefox, IE, and Safari and Opera.

    I saw this problem on a computer in town today and I checked the resolution - it was 1440X900 and looking at the browser settings, I could nothing remarkable.

    Do any of you see the menu wrapping? Any idea what might be causing this on some computers and not others?

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    I can only report that I do NOT see the wrapping in IE8. I resized the browser window from full screen to very narrow and back, this made no difference; it didn't cause the menu to wrap.

  3. #3
    Plutonium Lounger Leif's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    U.K.
    Posts
    14,010
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [quote name='Don_Sadler' post='774952' date='13-May-2009 06:12']Do any of you see the menu wrapping? Any idea what might be causing this on some computers and not others?[/quote]
    I don't know if it qualifies as 'menu wrapping', but this is what I see in Firefox with the NoScript add-on blocking your site:

    [attachment=83736:x.jpg]
    Attached Images Attached Images
    • File Type: jpg x.jpg (53.5 KB, 6 views)

  4. #4
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Lexington, Kentucky, USA
    Posts
    12,107
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    [quote name='Don_Sadler' post='774952' date='13-May-2009 01:12']Do any of you see the menu wrapping?[/quote]
    Like Hans, I don't see wrapping in Firefox 3.0.10 no matter what size I make the window. Scrolling - yes; wrapping - no.

    Unfortunately, I have no idea what browser setting would cause it to happen on some computers.

  5. #5
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    San Bernardino, California, USA
    Posts
    734
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks - that is not the intended appearance but at least you get all the menu items.

    [quote name='Leif' post='774986' date='13-May-2009 04:01']I don't know if it qualifies as 'menu wrapping', but this is what I see in Firefox with the NoScript add-on blocking your site:

    [attachment=83736:x.jpg][/quote]

  6. #6
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts
    In Firefox, you can cause the menu to wrap by using the zoom feature: View > Zoom > Zoom In. If you have set Zoom Text Only, the menu item wraps immediately on the first level of zoom, if you do not use that option, it wraps on the second level of zoom.

    The solution to this is relative element sizing so that everything enlarges proportionally, but that is easier said than calculated.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •