Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2008
    Location
    India
    Posts
    306
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    How can I change/rename a VBA project module? It is always difficult to reconize which module is to modify without viewing every code.
    Regards
    Prasad

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    You can change the name of a module in the Properties pane in the Visual Basic Editor:

    [attachment=84582:x.png]
    Attached Images Attached Images
    • File Type: png x.png (7.2 KB, 2 views)

  3. #3
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2008
    Location
    India
    Posts
    306
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [quote name='HansV' post='783318' date='07-Jul-2009 11:18']You can change the name of a module in the Properties pane in the Visual Basic Editor:

    [attachment=84582:x.png][/quote]
    Thanks Hans, done it. I know you guys are always there to help me out. Thanks a lot.
    Regards
    Prasad

  4. #4
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2008
    Location
    India
    Posts
    306
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [quote name='prasad' post='783319' date='07-Jul-2009 11:22']Thanks Hans, done it. I know you guys are always there to help me out. Thanks a lot. [/quote]
    have I done something wrong? It is not working.

    [attachment=84585:untitled.PNG]
    Attached Images Attached Images
    Regards
    Prasad

  5. #5
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    What is not working? Please provide complete and clear information.

  6. #6
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2008
    Location
    India
    Posts
    306
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [quote name='HansV' post='783323' date='07-Jul-2009 12:20']What is not working? Please provide complete and clear information.[/quote]
    Name is changed but macro is no more in working condition. Sceond, macro name is displaying twice ('..........'hidesc.hidesc) while file is opened. I have just changed the name, nothin else.
    Regards
    Prasad

  7. #7
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    You have given the modules the same name as that of a macro (Sub) in that module. Try giving the module a name different from that of any macro.

  8. #8
    3 Star Lounger
    Join Date
    May 2008
    Location
    India
    Posts
    306
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool

    [quote name='HansV' post='783328' date='07-Jul-2009 12:43']You have given the modules the same name as that of a macro (Sub) in that module. Try giving the module a name different from that of any macro.[/quote]
    Yes, that was the problem exactly. Thanks a lot.
    Regards
    Prasad

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •