Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    If you are looking for a PDF file, including a system manual, try out http://www.pdf-search-engine.com/

    Type in a subject and see what you get. I have tried typing in several different system model numbers and it found several entries for that machine.

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  2. #2
    5 Star Lounger
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Surrey, United Kingdom
    Posts
    1,001
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [quote name='DaveA' post='786099' date='24-Jul-2009 16:38']If you are looking for a PDF file, including a system manual, try out http://www.pdf-search-engine.com/

    Type in a subject and see what you get. I have tried typing in several different system model numbers and it found several entries for that machine.[/quote]

    Thanks Dave

    Saved as a 'fav' straight away, typed in something specific to my line of work "packing instruction 602" and it threw up some great results
    Cheers

    Steve

    Asking the questions everbody wants the answers too but feels too stupid to ask themselves :-)

  3. #3
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Windy Wellington, Wellington
    Posts
    123
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [quote name='DaveA' post='786099' date='25-Jul-2009 04:38']If you are looking for a PDF file, including a system manual, try out http://www.pdf-search-engine.com/

    Type in a subject and see what you get. I have tried typing in several different system model numbers and it found several entries for that machine.[/quote]

    I can't seem to be able to browse past the first page of results. If I click on "Next" or "2" at the bottom of the page my browser "hourglasses" for a while and then returns the first page again, (Firefox and IE7).
    Keith Rodgers
    <img src=/S/flags/NewZealand.gif border=0 alt=NewZealand width=30 height=18>

  4. #4
    Bronze Lounger IanWilson's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Bristol, United Kingdom
    Posts
    1,523
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    [quote name='Kiwi Keith' post='786329' date='26-Jul-2009 21:56']I can't seem to be able to browse past the first page of results. If I click on "Next" or "2" at the bottom of the page my browser "hourglasses" for a while and then returns the first page again, (Firefox and IE7).[/quote]
    It works fine for me using Opera. Might it just have been that the site was having a problematic few minutes?

    Ian

  5. #5
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Lexington, Kentucky, USA
    Posts
    12,107
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    [quote name='Kiwi Keith' post='786329' date='26-Jul-2009 16:56']I can't seem to be able to browse past the first page of results. If I click on "Next" or "2" at the bottom of the page my browser "hourglasses" for a while and then returns the first page again, (Firefox and IE7).[/quote]
    Hmmm, I had not noticed that, but it happens to me also. Must be something amiss on that web site. I went searching for "Phonak icom" which is a Bluetooth device I'm buying Wednesday to send my cell phone to my new hearing aid. Found it as the first hit and it completely agrees with the manual I found at the Phonak site using Google.

    BUT, at the bottom of the page, as in your example, there are a number of additional "pages" shown, none of which will load.

  6. #6
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    I to, see that I am having the same issue.
    Maybe it is not as good as it sounds.

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  7. #7
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,572
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    Tried several searchs. Multiple pages work just fine for me with IE8.

    Joe
    Joe

  8. #8
    Bronze Lounger IanWilson's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Bristol, United Kingdom
    Posts
    1,523
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    [quote name='joeperez' post='786351' date='27-Jul-2009 03:37']Tried several searchs. Multiple pages work just fine for me with IE8.

    Joe[/quote]
    The site isn't loading at all for me at the moment in any browser. (I've tried Opera, Firefox and IE8).

    Ian

  9. #9
    Bronze Lounger IanWilson's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Bristol, United Kingdom
    Posts
    1,523
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    [quote name='IanWilson' post='786360' date='27-Jul-2009 09:15']The site isn't loading at all for me at the moment in any browser. (I've tried Opera, Firefox and IE8).

    Ian[/quote]
    The site seems to be up again now, but not working right. I did a sample search using both Opera and Firefox, and both had the same result. From the first page of results, "Next" or "2" took me to a second page of different results, but "Next" again, or "3" took me back to page 1, although the address in the address bar seemed to indicate it was page 3.

    They haven't got it quite right yet, I think!

    Ian

  10. #10
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,572
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    [quote name='IanWilson' post='786367' date='27-Jul-2009 05:18']The site seems to be up again now, but not working right. I did a sample search using both Opera and Firefox, and both had the same result. From the first page of results, "Next" or "2" took me to a second page of different results, but "Next" again, or "3" took me back to page 1, although the address in the address bar seemed to indicate it was page 3.

    They haven't got it quite right yet, I think![/quote]

    Now, it is acting the same for me as you describe. I sure it was not doing that last night. Seems as though a little troubleshooting is in order.

    Joe
    Joe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •