Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    283
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have a Toshiba laptop with Vista Business Installed. Recently I have been having problem connecting to the internet using the wireless connection. The wireless connection works fine within the LAN and I can view all the network devices. However, it would not let me connect to the Internet. My other laptops (on WinXP) have no issues with the wireless connection.

    When I tried ipconfig /renew, it always reported errors on the wireless part and cannot renew an IP for it. Wired adapter did get the IP though.

    Thanks

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,585
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts
    [quote name='swhli' post='786490' date='27-Jul-2009 21:23']I have a Toshiba laptop with Vista Business Installed. Recently I have been having problem connecting to the internet using the wireless connection. The wireless connection works fine within the LAN and I can view all the network devices. However, it would not let me connect to the Internet. My other laptops (on WinXP) have no issues with the wireless connection.

    When I tried ipconfig /renew, it always reported errors on the wireless part and cannot renew an IP for it. Wired adapter did get the IP though.[/quote]

    Have you checked the router settings?
    Have you removed the wireless connection, re-booted, and let Vista rediscover it?

    Joe
    Joe

  3. #3
    3 Star Lounger
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Prescott, Arizona, USA
    Posts
    286
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Unhappy

    [quote name='swhli' post='786490' date='27-Jul-2009 19:23']I have a Toshiba laptop with Vista Business Installed. Recently I have been having problem connecting to the internet using the wireless connection. The wireless connection works fine within the LAN and I can view all the network devices. However, it would not let me connect to the Internet. My other laptops (on WinXP) have no issues with the wireless connection.

    When I tried ipconfig /renew, it always reported errors on the wireless part and cannot renew an IP for it. Wired adapter did get the IP though.

    Thanks[/quote]


    My Toshiba does this just once in a while,

    Don't forget to unplug and replug the modem, router, (and in my case the Access point) and push the reset buttons.
    This always seems to work for me.......

    Good Luck...
    Michael

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •