Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Darlington, Durham, England
    Posts
    711
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello.... [Please move this if it is in the wrong category] Trying to log on to our account with 1 & 1 for the purpose of renewing a subscription a pop up message prevents me going any further because it claims Java Script is NOT enabled but as the screen shot shows I have checked the setting and find that there is a tick in the appropriate box. How can I remedy this anomaly please?
    Dave
    <img src=/w3timages/redline.gif width=33% height=2>
    True happiness is not what you have to live WITH but what you have to live FOR. ASSBG

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    Did you intend to post a screenshot?

  3. #3
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Darlington, Durham, England
    Posts
    711
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [quote name='Silver Fox' post='789432' date='17-Aug-2009 23:02']Hello.... [Please move this if it is in the wrong category] Trying to log on to our account with 1 & 1 for the purpose of renewing a subscription a pop up message prevents me going any further because it claims Java Script is NOT enabled but as the screen shot shows I have checked the setting and find that there is a tick in the appropriate box. How can I remedy this anomaly please?[/quote]


    OOPs. something amiss here friends.... I tried to proceed by adding the two attachments but there was no option tab to upload them!!!!!! B....wildered. Dave.
    Dave
    <img src=/w3timages/redline.gif width=33% height=2>
    True happiness is not what you have to live WITH but what you have to live FOR. ASSBG

  4. #4
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Darlington, Durham, England
    Posts
    711
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [quote name='Silver Fox' post='789434' date='17-Aug-2009 23:09']OOPs. something amiss here friends.... I tried to proceed by adding the two attachments but there was no option tab to upload them!!!!!! B....wildered. Dave.[/quote]


    Sorry Hans.... seems you responded before I explained the anomaly.... yes it was my intention to paste the two screens shots; the first showing the message saying Java Script needed to be enabled and the second showing it is. Don't know if this is significant but there are no emoticons on the left of the screen either???????? Regards Dave .
    Dave
    <img src=/w3timages/redline.gif width=33% height=2>
    True happiness is not what you have to live WITH but what you have to live FOR. ASSBG

  5. #5
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    [quote name='Silver Fox' post='789434' date='18-Aug-2009 00:09']OOPs. something amiss here friends.... I tried to proceed by adding the two attachments but there was no option tab to upload them!!!!!! B....wildered. Dave.[/quote]
    That might be because JavaScript is disabled... See Optimal Browser Settings for Using these Boards.

  6. #6
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Darlington, Durham, England
    Posts
    711
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [quote name='HansV' post='789437' date='17-Aug-2009 23:19']That might be because JavaScript is disabled... See Optimal Browser Settings for Using these Boards.[/quote]


    Thanks Hans. I followed your instructions to the letter for both Firefox & IE [Java Script is ticked (enabled) in both] but there are still no emoticons showing on the left of this screen as has always been the case neither is the option for pasting attachments showing at the bottom right of the screen. Can you suggest anything that may have triggered this fault, I have not downloaded anything since the last post to the lounge. I have just tried to access my profile to see when I last posted with an attachment but clicking the down arrow in the "Options" field avails nothing so I suppose this is related to the same fault! Back to the drawing board it seems. Confused & frustrated.... Dave
    Dave
    <img src=/w3timages/redline.gif width=33% height=2>
    True happiness is not what you have to live WITH but what you have to live FOR. ASSBG

  7. #7
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts
    Do you use a security suite that filters web content? See whether your security suite is blocking scripts on web sites.

  8. #8
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    Which browser (name + version) are you using?

  9. #9
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Darlington, Durham, England
    Posts
    711
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [quote name='jscher2000' post='789461' date='18-Aug-2009 01:56']Do you use a security suite that filters web content? See whether your security suite is blocking scripts on web sites.[/quote]


    Hi Guys; I am using Firefox 3.5.2 & have Zone Alarm installed; I also have Secunia, Superantispyware & Avira Antiver Personal for the occasional scan.
    What puzzles me is - as I have already indicated - I have not made any changes of late to account for this SUDDEN anomaly. In fact I( have never had an errot message related to Java Script. Please remember guys my capacity to remember is waning and something that was explained at an earlier date tends to fall through the cracks. By security suit I suppose I should answer Zone Alarm!!!! Hopefully..... Dave.
    Dave
    <img src=/w3timages/redline.gif width=33% height=2>
    True happiness is not what you have to live WITH but what you have to live FOR. ASSBG

  10. #10
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    Do you have the NoScript extension installed in Firefox? If you do, you have to allow wopr.com, otherwise many features will be disabled, among which the smiley panel on the left and the attachment buttons near the bottom.

  11. #11
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Darlington, Durham, England
    Posts
    711
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [quote name='HansV' post='789516' date='18-Aug-2009 13:49']Do you have the NoScript extension installed in Firefox? If you do, you have to allow wopr.com, otherwise many features will be disabled, among which the smiley panel on the left and the attachment buttons near the bottom.[/quote]

    Hello Hans...sorry I haven't a clue if the NoScrip extension is installed in Firefox. As recent as 13 August I submitted the post "Updates Switched off" and sent an attachment with it so all I can assume is that the some Firefox update [add-on] has messed things up so how do I go about scrutinising Firefox to locate the NoScript element that may be the culprit and how do I get rid of it when found? Many thanks Dave.
    Dave
    <img src=/w3timages/redline.gif width=33% height=2>
    True happiness is not what you have to live WITH but what you have to live FOR. ASSBG

  12. #12
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    The problem is not with a recent update to Firefox itself - I've tested that.

    If NoScript is installed, you should see an "S" in the lower right corner. The white "S" in the screenshot below means that no scripts were blocked.

    You can see which add-ons are installed by selecting Tools | Options...
    In the Main tab, click Manage Add-ons...
    Attached Images Attached Images
    • File Type: png x.png (7.8 KB, 0 views)

  13. #13
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts
    [quote name='Silver Fox' post='789487' date='18-Aug-2009 02:45']Zone Alarm[/quote]
    The reason I asked about a security suite is because you reported the same behavior in two different browsers that do not share components. This suggests an external cause. Does ZoneAlarm have web content filtering? Does its privacy protection disable scripts?

  14. #14
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Darlington, Durham, England
    Posts
    711
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    [attachment=85184:But_it_IS.jpg][attachment=85183:NOT_enabled.jpg][quote name='jscher2000' post='789618' date='18-Aug-2009 19:47']The reason I asked about a security suite is because you reported the same behavior in two different browsers that do not share components. This suggests an external cause. Does ZoneAlarm have web content filtering? Does its privacy protection disable scripts?[/quote]

    Hi Gents... the waters just seem to get more muddy by the day; if I can pick up from my first post, a subsequent reply from 1 & 1 suggested I uninstall Firefox and reinstall it to see if that would rectify the problem but acting on the advice of Hans I navigated to where the Java Script tick boxes are and found they were already ticked. Another later post indicated the fault may be from an outside source like Zone Alarm so I forgot about uninstalling Firefox. Just now I thought I would try to log on to the lounge using IE and to my amazement I find the smilies are visible as also are the attachment tabs so am I right in deducing that Firefox may in fact be the culprit and should I do as 1 & 1 suggested? Regards Dave.
    PS Hans, in post 12 you made mention of a white "S" in the bottom right corner, did you mean to say Blue? I am confused already but will be more so if I am going colour blind.
    [attachment=85182:White_S__post_12_.jpg] [attachment=85185:It_IS.jpg]
    Attached Images Attached Images
    Dave
    <img src=/w3timages/redline.gif width=33% height=2>
    True happiness is not what you have to live WITH but what you have to live FOR. ASSBG

  15. #15
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    Sorry, I meant a blue "S" on a white background.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •