Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    369
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Word 2002 SP3 has just started exhibiting this annoying behaviour. When I have windows open side by side (same instance of word), there is a noticeable delay when I swap between the two documents, during which time the toolbars flicker, and appear to be refreshing.

    I have just standard, formatting, and reviewing toolbars visible, and there are no custom toolbars on display.

    I don't understand this behaviour, and google doesn't help. Has anyone else experienced a similar phenomenon, and did you find a solution?

    Thanks

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts

  3. #3
    Bronze Lounger IanWilson's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Bristol, United Kingdom
    Posts
    1,523
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    [quote name='Mark P' post='790759' date='26-Aug-2009 15:07']Word 2002 SP3 has just started exhibiting this annoying behaviour. When I have windows open side by side (same instance of word), there is a noticeable delay when I swap between the two documents, during which time the toolbars flicker, and appear to be refreshing.

    I have just standard, formatting, and reviewing toolbars visible, and there are no custom toolbars on display.

    I don't understand this behaviour, and google doesn't help. Has anyone else experienced a similar phenomenon, and did you find a solution?

    Thanks[/quote]
    Are the documents on a network drive? I find Word can be slow when I am working on documents on a network drive some distance away (I mean in another building or city, not a home network). If they are large ones, I get round it by putting them on my hard disc to work on and shifting them back afterwards.

    Ian

  4. #4
    3 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    369
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hans, you're indefatigable. Don't know how you do it.

    Had forgotten about that troubleshooter - and it wasn't as painful as I recall.

    Problem appeared to be a rogue global add in.

    Thanks very much

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •