Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Bronze Lounger
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,203
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am running Kaspersky Internet Security 2009 on two separate laptops, both approx 1 year old running vista. Kaspersky is reporting a green "fully protected" status on both machines, however on one of the machines I am getting the pesky windows security alert icon in the taskbar which when activated shows the below:

    The settings on both machines <should be> identical, so I cannot see why I am getting the alert on one but not the other. Any idea's?

    [attachment=85432:sec1.GIF]

    [attachment=85433:sec2.jpg]
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Are they both running the same version of OS including the 32 bit VS. 64 bit?

    As my 64 bit Windows 7 machine give the same error message when F-Protect was on my 64 bit machine. I reported it to F-Protect and was told there was a minor problem on the 64 bit machines and a fix would be out in a few days and it was.

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  3. #3
    Uranium Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,684
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    Update Kapersky.
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/DocWatson_sig.gif>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •