Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    A Magic Forest in Deepest, Darkest Kent
    Posts
    5,681
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Ever seen this before? I received it after visiting a well known, reliable site and just worried I have been infected?
    Jerry

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Lexington, Kentucky, USA
    Posts
    12,107
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    [quote name='jezza' post='797188' date='09-Oct-2009 19:11']Ever seen this before? I received it after visiting a well known, reliable site and just worried I have been infected?[/quote]
    Hmmm... What's your AV program, Jerry? I run Avast and I got the exact same screen when I tried to access that URL just now. I wonder if someone or something has "compromised" that site.

  3. #3
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    Norton reports problems with that website, see Norton Safe Web, from Symantec - report for systemannounce.com.

  4. #4
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    A Magic Forest in Deepest, Darkest Kent
    Posts
    5,681
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    [quote name='HansV' post='797191' date='10-Oct-2009 00:17']Norton reports problems with that website, see Norton Safe Web, from Symantec - report for systemannounce.com.[/quote]

    Thanks, I am using my works laptop and had jumped to a site I normally use and after logging into this screen popped up. I am worried as I have a feeling my laptop has been compromised so will jump off and do a full scan.

    I have been having problems recently as my NT account gets locked out when logged into my network so something maybe cloning my account details and this may be a symptom of the attack.
    Jerry

  5. #5
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts
    Were you using Firefox? I think by default Firefox checks a database from StopBadware.org before navigating to a domain. You could try the informational link (why was this blocked) to see whether that is the explanation.

  6. #6
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    A Magic Forest in Deepest, Darkest Kent
    Posts
    5,681
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    [quote name='jscher2000' post='797206' date='10-Oct-2009 02:25']Were you using Firefox? I think by default Firefox checks a database from StopBadware.org before navigating to a domain. You could try the informational link (why was this blocked) to see whether that is the explanation.[/quote]

    The site I was using was http://www.mapmyrun.com/ a very well respected website and whilst in the process of logging in the screen flashed up, I closed it and I was logged in into mapmyrun. I am hoping it was just a glitch being exposed whilst jumping between homepage and account pages as it havs not reoccurred
    Jerry

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •