Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    A Magic Forest in Deepest, Darkest Kent
    Posts
    5,681
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Looking at http://www.wopr.com/index.php?showto...dpost&p=800690 I have found it opens in the same browser window taking us away from the Lounge...not good practice methinks


    MTA: Post 800690 as link is dead!!!!

    MTA later: No it is not it just doesn't like link tags!
    Jerry

  2. #2
    Super Moderator BATcher's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    A cultural area in SW England
    Posts
    3,414
    Thanks
    33
    Thanked 195 Times in 175 Posts
    Quote Originally Posted by jezza View Post
    Looking at http://www.wopr.com/index.php?showto...dpost&p=800690 I have found it opens in the same browser window taking us away from the Lounge...not good practice methinks


    MTA: Post 800690 as link is dead!!!!

    MTA later: No it is not it just doesn't like link tags!
    I remember reading a similar comment about 15 minutes ago . With tabbed browsers, surely the link should open in a new tab, not a new window?


    Later: Yey! Links now appear in blue! (but not bold blue...)
    BATcher

    Time prevents everything happening all at once...

  3. #3
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    Quote Originally Posted by BATcher View Post
    With tabbed browsers, surely the link should open in a new tab, not a new window?
    If the support admins correct this, the behavio(u)r will depend on the user's browser preferences.

  4. #4
    Platinum Lounger
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    A Magic Forest in Deepest, Darkest Kent
    Posts
    5,681
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by BATcher View Post
    I remember reading a similar comment about 15 minutes ago . With tabbed browsers, surely the link should open in a new tab, not a new window?


    Later: Yey! Links now appear in blue! (but not bold blue...)
    Good point but I had a default setting of the number of posts I could view and didn't see that one as it was on page 2...adjusted that now
    Jerry

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •