Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Nov 2001
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I have an issue with an MS Project plan, the issue is occurs in both 2003 and 2007.

    We have given the plan to another user and when they open the plan they get a window headed "MS Visual Basic" and an error "Not Found". Then they cannot read the plan.

    If I open the plan it works fine, but if I Alt F11 to open VB I get the same error, if I click ok several time it lets me in to VB, there are default macro's, no specifically created for this plan.

    After that everything works fine for me, if I do not use Alt F11 it still works fine for me, not the other user.

    Any clues.



  2. #2
    Silver Lounger GARYPSWANSON's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Frederick, Maryland, USA
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    The issue you may be having is opening the plans back and forth between 2003 and 2007. If you create the plan in 2007 and then attempt to open it in 2003 (even if you save it to a 2003 file), odds are the visual basic library will be incompatible with the one in 2003 and causes a visual basic error.

    Assuming the visual basic editor is installed on all of the machines, when you open the plan, press Alt F11, then select tools, references, and see if it indicates that any libraries are missing. If so, scroll down through the list and select the latest MS Project Library and it should work.

    I would also try saving the 2007 schedule as a 2003 file first and see if that helps with the people using 2003.

    Something else you may want to do is try compiling the code in the VB editor to make sure there are not any errors.

    There are a lot of issues that could be causing this. Post back if this does not help.

    (It's been a while!)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts