Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    1,615
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi,
    I've got a internal website built which is running on Small Business Server 2008. The users are able to access it provided they log onto it remotely from outside the office. If they are in the office and they click there IE shortcut, the default companyweb page opens. When they click the link to the website that I built for the office, they get the error that the page can't be found. This error only comes up when they log on internally. The IT engineer states its the software. Everything I've read online says its the way the network is set up esp. since it works fine from outside the office.

    Thoughts?
    Thanks,
    Leesha

  2. #2
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Leesha,

    It appears it could be a DNS issue. Try a ping to the website from an internal computer and see what it returns. I would recommend an entry in your DNS server for your website.
    Just for testing purposes only you could make an entry in your C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts file for your internal website and then see if you are able to access the website internally.
    Tony Shoemaker

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •