Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Colorado Springs, Colorado, USA
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm running Windows Vista Business OS on my Lenovo ThinkCenter desktop. Upon startup, I normally see a "ThinkCenter" screen followed by the Microsoft Corporation scrolling startup bar.

    Twice, the system has frozen at the "ThinkCenter" screen. It has taken about 6 restarts each time to finally get the Vista Business OS to boot. Service Pack 2 is installed. I don't suspect a bad drive, but I'm not sure.

    Any ideas? Thanks.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,593
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts
    Quote Originally Posted by Will825 View Post
    I'm running Windows Vista Business OS on my Lenovo ThinkCenter desktop. Upon startup, I normally see a "ThinkCenter" screen followed by the Microsoft Corporation scrolling startup bar.

    Twice, the system has frozen at the "ThinkCenter" screen. It has taken about 6 restarts each time to finally get the Vista Business OS to boot. Service Pack 2 is installed. I don't suspect a bad drive, but I'm not sure.

    Any ideas? Thanks.
    See if How to troubleshoot performance issues during startup in Windows Vista helps. Here's another - Basic Windows Vista Troubleshooting Guide.

    Joe
    Joe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •