Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    3 Star Lounger Omega3's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Los Angeles, California, USA
    Posts
    343
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Some how my Underline button on the Format toolbar no longer underlines any words. Instead it sets the font size to 12. Cntl+U does the same thing. I donít know what I did to cause it. Luckily the Format menu | Font | Underline check box still works.

    Is there a way to reset that button because it would be a whole lot easier?
    You know it's time to diet when you push away from the table and the table moves.

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    84,353
    Thanks
    0
    Thanked 29 Times in 29 Posts
    If both the Underline button AND the keyboard shortcut Ctrl+U now act differently, you probably have a macro named Underline in your Normal.dot template.
    Look for this macro and delete it.

  3. #3
    3 Star Lounger Omega3's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Los Angeles, California, USA
    Posts
    343
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by HansV View Post
    If both the Underline button AND the keyboard shortcut Ctrl+U now act differently, you probably have a macro named Underline in your Normal.dot template.
    Look for this macro and delete it.
    You are sooooo right. I had to cycle through all my macros to see if any had Cntl+U as a shortcut key and sure enough I found one that did. It even had Cntl+Shfit+U. I would never have used the second pair of shortcut keys because I try to stay away from three key shortcuts. So how it happened I have no idea. Thanks for the solution!
    You know it's time to diet when you push away from the table and the table moves.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •