Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    4 Star Lounger pauliez's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Connecticut, USA
    Posts
    493
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am trying to post a news article and I am having trouble doing so.

    I have tried to post the URL of the article but when I try to preview my post I cannot open the URL.

    Is there something new that I must be doing to post this article?
    Catz

  2. Get our unique weekly Newsletter with tips and techniques, how to's and critical updates on Windows 7, Windows 8, Windows XP, Firefox, Internet Explorer, Google, etc. Join our 480,000 subscribers!

    Excel 2013: The Missing Manual

    + Get this BONUS — free!

    Get the most of Excel! Learn about new features, basics of creating a new spreadsheet and using the infamous Ribbon in the first chapter of Excel 2013: The Missing Manual - Subscribe and download Chapter 1 for free!

  3. #2
    Uranium Lounger
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,684
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    [attachment=87524:URL.JPG][attachment=87525:URL.JPG]

    I'm sure you know that to make a link clickable that it must have the URL tags added.
    Attached Images Attached Images
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/DocWatson_sig.gif>

  4. #3
    3 Star Lounger HeyJude's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    332
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    You have me all intrigued Can't wait for this "news."

    Hey Jude
    Take a sad song and make it better

  5. #4
    5 Star Lounger
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Connecticut, USA
    Posts
    816
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    google
    During the preview, are you trying to follow the link in the text box or in the Post Preview area?

    [attachment=87526review.jpg]
    Attached Images Attached Images

  6. #5
    4 Star Lounger pauliez's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Connecticut, USA
    Posts
    493
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mbarron View Post
    google
    During the preview, are you trying to follow the link in the text box or in the Post Preview area?

    [attachment=87526review.jpg]
    I tried to follow it in the Post Preview area?

    I do that to make sure it looks right.
    Catz

  7. #6
    4 Star Lounger pauliez's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Connecticut, USA
    Posts
    493
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by pauliez View Post
    I tried to follow it in the Post Preview area?

    I do that to make sure it looks right.
    Thanks guys for your help.

    I re-tried doing the post again in Scuttlebutt under "An Awww Moment" and some how it worked.

    Have no idea what I did right.

    Posted it two different ways and it worked both ways.
    Catz

  8. #7
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Lexington, Kentucky, USA
    Posts
    12,107
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think you can past a link directly into a post and it should work: http://espn.go.com/

    Or you can use the link icon: and give your link some outlandish name

    Finally you can make a bookmark (*) to get: ESPN: The Worldwide Leader In Sports



    (*) Alan Miller's 5-year old Star Post: Pulling URLs » Windows Secrets Lounge


    PS I've been adding bold and underline to my links manually since The Lounge doesn't do it. I can hardly SEE the light blue non-underlined version.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •