Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
  1. #16
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    New York, NY
    Posts
    2,970
    Thanks
    3
    Thanked 27 Times in 26 Posts
    The dialog box illustrated in your post is the one that's used to assign shortcut keys to a command - in that dialog box, the only action you can take is to type in a new shortcut key combination.

    If you want to drag a command to a toolbar, you should Cancel out of that dialog box to return to the Customize dialog - from there you should be able to drag the commands to a toolbar or menu.

    Gary

  2. #17
    5 Star Lounger kmurdock's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pacific Grove, California, USA
    Posts
    660
    Thanks
    3
    Thanked 19 Times in 18 Posts
    Hi Dave,

    I'm a little confused as you seem to be accessing the Keyboard Shortcuts dialog in order to customize a toolbar. You need to be in the dialog box for customizing a toolbar.

    Try this: Right-click on a toolbar or the menu. In the Customize dialog, make sure the Commands tab is displayed. On the left side, find the All Commands category. On the right, find the UnderlineColor command -- then you should be able to drag the command to a toolbar or menu.

    Is this what you were looking for?

    Best, Kim
    Attached Images Attached Images

  3. #18
    5 Star Lounger kmurdock's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pacific Grove, California, USA
    Posts
    660
    Thanks
    3
    Thanked 19 Times in 18 Posts
    Hi Dave,

    I'm a little confused as you seem to be accessing the Keyboard Shortcuts dialog in order to customize a toolbar. You need to be in the dialog box for customizing a toolbar.

    Try this: Right-click on a toolbar or the menu. In the Customize dialog, make sure the Commands tab is displayed. On the left side, find the All Commands category. On the right, find the UnderlineColor command -- then you should be able to drag the command to a toolbar or menu.

    Is this what you were looking for?

    Best, Kim

  4. #19
    5 Star Lounger kmurdock's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pacific Grove, California, USA
    Posts
    660
    Thanks
    3
    Thanked 19 Times in 18 Posts
    Hi Dave,

    I'm a little confused as you seem to be accessing the Keyboard Shortcuts dialog in order to customize a toolbar. You need to be in the dialog box for customizing a toolbar.

    Try this: Right-click on a toolbar or the menu. In the Customize dialog, make sure the Commands tab is displayed. On the left side, find the All Commands category. On the right, find the UnderlineColor command -- then you should be able to drag the command to a toolbar or menu.

    Is this what you were looking for?

    Best, Kim

  5. #20
    5 Star Lounger kmurdock's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pacific Grove, California, USA
    Posts
    660
    Thanks
    3
    Thanked 19 Times in 18 Posts
    Hi Dave,

    I'm a little confused as you seem to be accessing the Keyboard Shortcuts dialog in order to customize a toolbar. You need to be in the dialog box for customizing a toolbar.

    Try this: Right-click on a toolbar or the menu. In the Customize dialog, make sure the Commands tab is displayed. On the left side, find the All Commands category. On the right, find the UnderlineColor command -- then you should be able to drag the command to a toolbar or menu.

    Is this what you were looking for?

    Best, Kim

  6. #21
    5 Star Lounger kmurdock's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pacific Grove, California, USA
    Posts
    660
    Thanks
    3
    Thanked 19 Times in 18 Posts
    Hi Dave,

    I'm a little confused as you seem to be accessing the Keyboard Shortcuts dialog in order to customize a toolbar. You need to be in the dialog box for customizing a toolbar.

    Try this: Right-click on a toolbar or the menu. In the Customize dialog, make sure the Commands tab is displayed. On the left side, find the All Commands category. On the right, find the UnderlineColor command -- then you should be able to drag the command to a toolbar or menu.

    Is this what you were looking for?

    Best, Kim

  7. #22
    5 Star Lounger kmurdock's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pacific Grove, California, USA
    Posts
    660
    Thanks
    3
    Thanked 19 Times in 18 Posts
    Hi Dave,

    I'm a little confused as you seem to be accessing the Keyboard Shortcuts dialog in order to customize a toolbar. You need to be in the dialog box for customizing a toolbar.

    Try this: Right-click on a toolbar or the menu. In the Customize dialog, make sure the Commands tab is displayed. On the left side, find the All Commands category. On the right, find the UnderlineColor command -- then you should be able to drag the command to a toolbar or menu.

    Is this what you were looking for?

    Best, Kim

  8. #23
    5 Star Lounger kmurdock's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pacific Grove, California, USA
    Posts
    660
    Thanks
    3
    Thanked 19 Times in 18 Posts
    Hi Dave,

    I'm a little confused as you seem to be accessing the Keyboard Shortcuts dialog in order to customize a toolbar. You need to be in the dialog box for customizing a toolbar.

    Try this: Right-click on a toolbar or the menu. In the Customize dialog, make sure the Commands tab is displayed. On the left side, find the All Commands category. On the right, find the UnderlineColor command -- then you should be able to drag the command to a toolbar or menu.

    Is this what you were looking for?

    Best, Kim

  9. #24
    5 Star Lounger kmurdock's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pacific Grove, California, USA
    Posts
    660
    Thanks
    3
    Thanked 19 Times in 18 Posts
    Hi Dave,

    I'm a little confused as you seem to be accessing the Keyboard Shortcuts dialog in order to customize a toolbar. You need to be in the dialog box for customizing a toolbar.

    Try this: Right-click on a toolbar or the menu. In the Customize dialog, make sure the Commands tab is displayed. On the left side, find the All Commands category. On the right, find the UnderlineColor command -- then you should be able to drag the command to a toolbar or menu.

    Is this what you were looking for?

    Best, Kim

  10. #25
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Darlington, Durham, England
    Posts
    711
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks a bunch Kim & Garry, that is exactly what I was wanting to do, obviously I had followed the said directions initially & got the desired tab that avoids using the mouse but (as the saying goes) a lot of water has gone under the bridge since then and so has - it seems - the data from the HD in my head. Sorry for confusing you, I tend to learn how to do things then because they are not something one does regularly, they fade from view. Yes, I usually write these tips down but this happens to be one I have not but will do now so I don't need to ask again. Thanks again Dave.
    Dave
    <img src=/w3timages/redline.gif width=33% height=2>
    True happiness is not what you have to live WITH but what you have to live FOR. ASSBG

  11. #26
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Darlington, Durham, England
    Posts
    711
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks a bunch Kim & Garry, that is exactly what I was wanting to do, obviously I had followed the said directions initially & got the desired tab that avoids using the mouse but (as the saying goes) a lot of water has gone under the bridge since then and so has - it seems - the data from the HD in my head. Sorry for confusing you, I tend to learn how to do things then because they are not something one does regularly, they fade from view. Yes, I usually write these tips down but this happens to be one I have not but will do now so I don't need to ask again. Thanks again Dave.
    Dave
    <img src=/w3timages/redline.gif width=33% height=2>
    True happiness is not what you have to live WITH but what you have to live FOR. ASSBG

  12. #27
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Darlington, Durham, England
    Posts
    711
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks a bunch Kim & Garry, that is exactly what I was wanting to do, obviously I had followed the said directions initially & got the desired tab that avoids using the mouse but (as the saying goes) a lot of water has gone under the bridge since then and so has - it seems - the data from the HD in my head. Sorry for confusing you, I tend to learn how to do things then because they are not something one does regularly, they fade from view. Yes, I usually write these tips down but this happens to be one I have not but will do now so I don't need to ask again. Thanks again Dave.
    Dave
    <img src=/w3timages/redline.gif width=33% height=2>
    True happiness is not what you have to live WITH but what you have to live FOR. ASSBG

  13. #28
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Darlington, Durham, England
    Posts
    711
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks a bunch Kim & Garry, that is exactly what I was wanting to do, obviously I had followed the said directions initially & got the desired tab that avoids using the mouse but (as the saying goes) a lot of water has gone under the bridge since then and so has - it seems - the data from the HD in my head. Sorry for confusing you, I tend to learn how to do things then because they are not something one does regularly, they fade from view. Yes, I usually write these tips down but this happens to be one I have not but will do now so I don't need to ask again. Thanks again Dave.
    Dave
    <img src=/w3timages/redline.gif width=33% height=2>
    True happiness is not what you have to live WITH but what you have to live FOR. ASSBG

  14. #29
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Darlington, Durham, England
    Posts
    711
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks a bunch Kim & Garry, that is exactly what I was wanting to do, obviously I had followed the said directions initially & got the desired tab that avoids using the mouse but (as the saying goes) a lot of water has gone under the bridge since then and so has - it seems - the data from the HD in my head. Sorry for confusing you, I tend to learn how to do things then because they are not something one does regularly, they fade from view. Yes, I usually write these tips down but this happens to be one I have not but will do now so I don't need to ask again. Thanks again Dave.
    Dave
    <img src=/w3timages/redline.gif width=33% height=2>
    True happiness is not what you have to live WITH but what you have to live FOR. ASSBG

  15. #30
    5 Star Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Darlington, Durham, England
    Posts
    711
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks a bunch Kim & Garry, that is exactly what I was wanting to do, obviously I had followed the said directions initially & got the desired tab that avoids using the mouse but (as the saying goes) a lot of water has gone under the bridge since then and so has - it seems - the data from the HD in my head. Sorry for confusing you, I tend to learn how to do things then because they are not something one does regularly, they fade from view. Yes, I usually write these tips down but this happens to be one I have not but will do now so I don't need to ask again. Thanks again Dave.
    Dave
    <img src=/w3timages/redline.gif width=33% height=2>
    True happiness is not what you have to live WITH but what you have to live FOR. ASSBG

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •