Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    1,615
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi,

    I'm trying to filter a query based on a combo list control [cmbIndividual] that resides on [pageCensu] on frmReports. When the I run the query using the following sql it comes up null:

    [forms]![frmReports]![cmbIndividual]

    If I try it with the following it also comes up null:

    [forms]![frmReports]![pageCensus]![cmbIndividual]

    What am I missing?

    Thanks,
    Leesha

  2. #2
    5 Star Lounger AndrewKKWalker's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    1,020
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    [forms]![frmReports]![cmbIndividual]
    Looks OK to me.
    Is the form frmReports Open when the report runs

    The only time it normally returns NULL rather than a prompt is if the Form is open in Design rather than Data Mode,
    or if the combo box has no value inside it.

    I assume by page you mean you are using a Tab Control.
    You do not normally have to reference the tab control.


    Andrew

  3. #3
    Silver Lounger
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    1,615
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi Andrew,
    The form was open so that is why I wasn't sure about adding in the tabbed page. I went back and hunted and found that at somepoint (God only knows why or when) I set the bound column to 2. Once I reset it to 1 the report ran.

    Thanks!
    Leesha

  4. #4
    5 Star Lounger AndrewKKWalker's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    1,020
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    That'd do it!
    Andrew

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •