Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Italy
    Posts
    56
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have some Autoformat As You Type options turned on:

    http://vvcap.net/db/EdSWMJzTE4cbSndJg_hL.htp

    however none of them seem to be working, I have never experienced problems in previous versions of Office but this time typing 1/2 or 1st, etc. fails to trigger a reaction.

    Any ideas as to what may be wrong?

    Thanks

    Graham

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    New York, NY
    Posts
    2,970
    Thanks
    3
    Thanked 29 Times in 27 Posts
    Graham,

    Can you re-check that link? I get a 'Bad Request' screen when I click on it.

    Gary

  3. #3
    Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Italy
    Posts
    56
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Gary Frieder View Post
    Can you re-check that link? I get a 'Bad Request' screen when I click on it.
    Sorry I'm not sure what happened there, I repasted it and it was working for me a short while ago.

    Please let me know if you can see it now.

    Thanks

    Graham

    PS
    It has just come to my attention that the culprit may be an add-on called Wordfast although this was not a problem in Word 2003, I will investigate further and report back.

  4. #4
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    New York, NY
    Posts
    2,970
    Thanks
    3
    Thanked 29 Times in 27 Posts
    Link is OK now. Unfortunately don't have an answer to your question - let us know if temporarily unloading the add-in has any effect.

    Gary

  5. #5
    Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Italy
    Posts
    56
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Gary Frieder View Post
    Unfortunately don't have an answer to your question - let us know if temporarily unloading the add-in has any effect.
    Gary
    Thanks, yes further investigation confirms that Wordfast is definitely the culprit (a recently introduced Autocomplete feature seems to have blocked Word's built-in one). The developer, Yves Champollion, is aware of the situation and is looking into a solution.

    Will advise outcome in due course.

    Thanks again

    Graham

  6. #6
    Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Italy
    Posts
    56
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Happy to report the problem is fixed, Wordfast beta 5.80r addresses this issue and Word's own Autoformat is working again.

    Graham

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •