Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    England
    Posts
    378
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I use MS Works word processor, I create a simple table, say 2 colums wide by 7 rows high. The default text is ariel 10pt. I change this to Times New Roman 12pt. I type text in the first cell at Times New Roman 12 pt, use tab key to move into next cell or click with the mouse and text reverts back to the default ariel 10pt. This happens however I format the text, eg type it and highlight it and change format that way or from text format toolbar when I go to the next cell it reverts, I just cant get it to stick. Must be a simple thing I'm not doing but can't seem to work it out. Any ideas please?

  2. #2
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts
    Sorry you didn't get a response in the past week; most users here probably are more familiar with MS Word.

    If you have not resolved the issue, you could try Microsoft's support forums. Since I don't see a forum for Works, you might need to first ask which forums is the best one to use: Where is the Forum Forů? Forum.

  3. #3
    3 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    England
    Posts
    378
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jscher2000 View Post
    Sorry you didn't get a response in the past week; most users here probably are more familiar with MS Word.
    Yes, well things have changed in this Lounge of course. Thanks for suggestions, apparently when inserting a table you need to select "format none" otherwise the table keeps reverting to its origial format style
    Attached Images Attached Images

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •