Results 1 to 6 of 6

Thread: IE8 Freezing

  1. #1
    Lounger
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Leicestershire
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My IE8 keeps freezing when downloading, I am using XP fully up today.

    I have googled it but can only find people asking the same question

    any ideas

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,572
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    Does this happen on all web sites or a particular few?

    Does it happen immediately after you start IE or after you've used it for a while?

    Have you tried running IE with addons disabled?

    If this is a recent occurrence what have you changed on the system?

    Joe
    Joe

  3. #3
    Lounger
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Leicestershire
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Does this happen on all web sites or a particular few?
    IE8 starts OK and sometimes it starts to load then at 25% or 75% it just stops, but not every time.

    Does it happen immediately after you start IE or after you've used it for a while?
    No pattern

    Have you tried running IE with addons disabled?
    The plug-ins below are the only ones enabled.
    AVG Safe search 12-12-2009
    FDMIEcookiesBHO class 10-8-2009
    Java (TM) plug-ins 2 ssv Helper 25-7-2009
    JQIEStartDETECTORImpl Class 27-7-2009
    Diagnose Connection Problems Enabled but not Available 14-4-2008
    Discuss Enabled but not Available 14-4-2008

    If this is a recent occurrence what have you changed on the system?
    My wife as a computer and the same plug-ins are the same but she does not have the problem.
    I have not changed anything it started about two weeks ago.

  4. #4
    Super Moderator satrow's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cardiff, UK
    Posts
    4,486
    Thanks
    284
    Thanked 574 Times in 478 Posts
    Earlier versions of AVG Safe Search have been problematic, I suggest you disable it and test - but you haven't stated that you've tested with all add-ons disabled yet.

  5. #5
    Lounger
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Leicestershire
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I disabled all plug-ins

    I did not seem to made a difference

  6. #6
    Lounger
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Leicestershire
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think I have found the answer, well it is working fine at the minute.

    here it is

    1. Close any Internet Explorer or Windows Explorer windows that are currently open.
    2. Open Internet Explorer by clicking the Start button and then clicking Internet Explorer
    3. Click the Tools button, and then click Internet Options.
    4. Click the Advanced tab, and then click Reset.
    5. Select the Delete personal settings check box. In the Reset Internet Explorer Settings dialog box, click Reset.
    6. When Internet Explorer finishes applying default settings, click Close, and then click OK.
    7. Close Internet Explorer.

    Your changes will take effect the next time you open Internet Explorer.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •