Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
  1. #16
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Kingwood, Texas, USA
    Posts
    112
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by JoeP View Post
    Have you contacted your ISP and had them run tests?

    Joe
    Not really - long story short - we had a running research project (it seems) going on for over a month. My speeds dropped into the 1-2 meg range rather than 8 for which I have a contract. Four modems later and several replacements of field equipment and i now have a steady 10 meg.

    Given intermittent nature of the problem I guess I don't hold out a lot of hope for them working this problem.

  2. #17
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    20,554
    Thanks
    2
    Thanked 614 Times in 550 Posts
    Quote Originally Posted by colblip View Post
    Given intermittent nature of the problem I guess I don't hold out a lot of hope for them working this problem.
    Intermittent issues are difficult to chase down but since ISPs can easily run remote tests they are usually very willing to do that. When you have the problem it may be well worth it to contact them then. If you don't get stuck on hold for a long time a simple test may identify the culprit.

    Joe

  3. #18
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Here in the rainy NW I have had slow downs do to water in the junction boxes and a kink in the wire. As the sun would heat things up, the water would dry out and then things would work.

    With the kink, as the sun warmed up the cable, the wire stretched until we lost connection. These both were solved by the "Field Tech" giving me his Cell number and as soon as it happened he was able to be in the area and start tracking and found where the problem was.

    Here to those that go beyond the company policies

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •