Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    294
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Using the code below to export a file to a location but for some reason I keep getting an error "runtime error 3011" "The microsoft jet engine database could not find the oblect." "Make sure the object exisits and that you spell it's name and path namecorrectly" . I made sure a named file was in the loaction but I'm at my wits end trying to figure this out. Thanks..



    DoCmd.TransferText acExportDelim, "Feed Export Specification", "TableFeed", "\\EEE\Dfs\FS_RDG_Prod_01x\EEE Production\Databases\Info\FTP\issues.txt", True, ""

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Evergreen, CO, USA
    Posts
    6,623
    Thanks
    3
    Thanked 60 Times in 60 Posts
    Are you sure that the export specification exists, that the table exists, and that neither name is misspelled? The only way I know of to verify that an Export Specification has REALLY been saved is to try to import it into another database.
    Wendell

  3. #3
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    294
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes eveything you mentioned is there? What else can it be?

  4. #4
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Evergreen, CO, USA
    Posts
    6,623
    Thanks
    3
    Thanked 60 Times in 60 Posts
    What version of Access are you using? And also what version of Windows is it running on? If it's Access 2007 running on Win7, you could be encountering a permissions issue - otherwise the only thing I can see is the path name where you are trying to store the text file. Can you do a manual export to that same location?
    Wendell

  5. #5
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    294
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Fixed Wendell. Thanks. someone modified the export query and added a field that the specification did not recognize. this caused the export to fail. once i removed the extraneous field in the query it work fine....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •