Results 1 to 3 of 3

Thread: XP Mode Broken

  1. #1
    Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    East Hanover, New Jersey, USA
    Posts
    83
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I've moved all my applications to a new WINDOWS 7 computer, and have been using XP Mode for several months as some applications only work in XP Mode.

    It was working fine yesterday, but this morning I get the announcement "could not enable integration features". Retrying multiple times didn';/t help, rebooting the main PC didn't help. If I say Continue anyway without integration features, I get a black Virtual PC screen with no desktop and no functionality.

    In searching the web, I've found others that have even tried reinstalling Virtual PC without any improvement. Any suggestions? I really need my XP mode back quickly.
    Bill Treloar
    Rank Magic Blog

  2. #2
    Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    East Hanover, New Jersey, USA
    Posts
    83
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Anyone else experience this in either Windows 7 or Vista?

    Under Tools, Enable Integration Features is grayed out.

    When I select Install Integration Components, nothing happens.

    Under Tools | Settings, it says Integration Features are "Not Available".
    Bill Treloar
    Rank Magic Blog

  3. #3
    Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    East Hanover, New Jersey, USA
    Posts
    83
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I uninstalled XP Mode and reinstalled.it. Having trouble with integration features, although I'm getting no error messages. I'm unable to drag a file from the Wiin7 desktop to XP Mode, and that used to work fine before my errors started appearing.

    Any clues here?
    Bill Treloar
    Rank Magic Blog

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •