Results 1 to 5 of 5

Thread: media player

  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Nanoose Bay, BC
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Has there been a problem with the latest updates from Microsoft? Because all of a sudden, windows media player is not playing any sound. Sound is ok from all other programs - quicktime, youtube videos.

  2. #2
    4 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Chichester, UK
    Posts
    401
    Thanks
    1
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    No problems here using WMP 12 with all updates.

    Terry

  3. #3
    Super Moderator Deadeye81's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    2,654
    Thanks
    7
    Thanked 113 Times in 97 Posts
    Hi Janice and welcome to the Lounge!

    Did WMP misbehave immediately after the last series of updates? Were any other changes made to your computer during the same time frame, such as newly installed software or hardware?

    Are you getting no sound when playing from any source such as DVD movies, music CDs, or downloaded music and videos?

    Tell us about your computer. How old is it? Do you run a Windows 7 64 bit or 32 bit version?
    Deadeye81

    "We make a living by what we get, we make a life by what we give." Sir Winston Churchill

  4. #4
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Nanoose Bay, BC
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm running Windows 7 64-bit which is about 6 months old. I tried reregistering the jscript and vbscript dll files and now media player works.
    Thanks for replying,

    Janice

  5. #5
    Super Moderator Deadeye81's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    2,654
    Thanks
    7
    Thanked 113 Times in 97 Posts
    Quote Originally Posted by Janice M Booth View Post
    I'm running Windows 7 64-bit which is about 6 months old. I tried reregistering the jscript and vbscript dll files and now media player works.
    Thanks for replying,

    Janice
    I'm glad you found a solution! Thanks for posting back so others can benefit from your experience.
    Deadeye81

    "We make a living by what we get, we make a life by what we give." Sir Winston Churchill

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •