Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Milwaukee, WI USA
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello, I use OE 6 and occasionally I will receive an email with graphics that are not displayed. Instead there is a red x in a box. I have updated Adobe Flash Player and Java to the latest versions but still see some issues. For example, I received an email newsletter from MS. This is one I subscribe to called MS At Home & Work. Several of the graphics had the red x in a box while the rest of the newsletter displayed graphics just fine. Any suggestions of what to do here? Thanks

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,572
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    Joe

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Milwaukee, WI USA
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Joe, thank you. I actually have SP3 of Windows so I don't know if that makes a difference. I did check the section referenced in the MS support link you sent me. The area had not been enabled so that does not seem to be the problem.

    Mary

  4. #4
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Wisconsin
    Posts
    101
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey Mary, (Neighbor)
    I'm just a little north of the Dells...

    XP's service packs 2 and 3 added many blocks to both Office Outlook
    as well as Express.

    The best work-a-round is to go to tweak sites for XP, and use some
    of their mini-Programs or hacks to change those hidden settings.

    SlipStick
    TweakXP
    Kellys Korner for XP
    Doug's Tips and Tweaks
    Pure Performance Tweaks and Tips

    I've got more if you need them.

    Grandpa Bill

  5. #5
    New Lounger
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Milwaukee, WI USA
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Grandpa Bill View Post
    Hey Mary, (Neighbor)
    I'm just a little north of the Dells...

    XP's service packs 2 and 3 added many blocks to both Office Outlook
    as well as Express.

    The best work-a-round is to go to tweak sites for XP, and use some
    of their mini-Programs or hacks to change those hidden settings.

    SlipStick
    TweakXP
    Kellys Korner for XP
    Doug's Tips and Tweaks
    Pure Performance Tweaks and Tips

    I've got more if you need them.

    Grandpa Bill
    Thanks - I'll check them out and see if they help. The thing is: it was working fine and then for no reason this started happening.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •