Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Guthrie, OK
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have the same problem on a WinVista machine. It is connecting 2 ways- Air card and Local Ethernet; it will download virus updates, and MBAM updates with no difficulty. Ping works to Google and other sites by name. Browsing fails in IE, Chrome, and Firefox. Unable to access https sites as well.

  2. #2
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Guthrie, OK
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    New information. My version of this problem was with IE and Chrome. Neither would load any pages, no matter what. No HTTP or HTTPS. Safe Mode with network was able to browse, and installing fresh Mozilla Firefox in normal mode was able to browse as well. I read somewhere that IE was an integral part of Vista and you would be unable to uninstall it to reinstall it.

    Hope this helps.

  3. #3
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts
    Quote Originally Posted by Freddie Lomax View Post
    I read somewhere that IE was an integral part of Vista and you would be unable to uninstall it to reinstall it.
    That is true, but there may be a repair function. I don't use Vista, but you might be able to find the option to repair components of Windows using the help system.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •