Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,571
    Thanks
    5
    Thanked 1,056 Times in 925 Posts
    An update to the IE add-on has been released. This is a minor bug fix release. No details about actual fixes. See product features and download from IE7Pro - The Ultimate Add-On for Internet Explorer.

    Joe
    Joe

  2. #2
    Silver Lounger Duchess843's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sicklerville, NJ
    Posts
    2,488
    Thanks
    36
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by JoeP View Post
    An update to the IE add-on has been released. This is a minor bug fix release. No details about actual fixes. See product features and download from IE7Pro - The Ultimate Add-On for Internet Explorer.

    Joe
    Why does this seem to always happen to me? I installed IE7Pro 2.4.9. a couple of days ago. Today I noticed that the icon was missing, so I reinstalled but can't find the icon at the bottom of webpages and no files are found on my computer. It's icon's also missing from the bottom of web pages.

    Gloria
    <img src=/S/coffeetime.gif border=0 alt=coffeetime width=32 height=48>

  3. #3
    Silver Lounger Duchess843's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sicklerville, NJ
    Posts
    2,488
    Thanks
    36
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Duchess843 View Post
    Why does this seem to always happen to me? I installed IE7Pro 2.4.9. a couple of days ago. Today I noticed that the icon was missing, so I reinstalled but can't find the icon at the bottom of webpages and no files are found on my computer. It's icon's also missing from the bottom of web pages.

    Gloria
    Update: IE7 Pro add-on was disabled, I noticed it while reviewing Add-ons, I enabled it and now the icon is where it's supposed to be.
    Please ignore my previous post.

    Gloria
    <img src=/S/coffeetime.gif border=0 alt=coffeetime width=32 height=48>

  4. #4
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Why does this seem to always happen to me?
    Because you are always tweaking things and forgetting that you have tweaked them.

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  5. #5
    Silver Lounger Duchess843's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sicklerville, NJ
    Posts
    2,488
    Thanks
    36
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by DaveA View Post
    Because you are always tweaking things and forgetting that you have tweaked them.
    Tweaking things? Who Me? I'm innocent of all charges and have been falsely accused.

    For your information, I've got it. I found that IEPro was disabled in Add-ons, I corrected it and rebooted. There at the botton right-hand side of the web page, was the icon for the missing IEPro. Some program I ran must have disabled it because I DIDN'T DO IT. I told you I was innocent.
    <img src=/S/coffeetime.gif border=0 alt=coffeetime width=32 height=48>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •