Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Silver Lounger Duchess843's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sicklerville, NJ
    Posts
    2,488
    Thanks
    36
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm still having problems with having to sign in every time I visit the Lounge. I tried unchecking Remember me, which didn't solve the issue.

    Next, I'm not getting the daily email notifications. I've gone a week without seeing a one. I set them to be delivered once a day.

    What must I do to set these issues straight?

    Gloria
    <img src=/S/coffeetime.gif border=0 alt=coffeetime width=32 height=48>

  2. #2
    Silver Lounger Duchess843's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sicklerville, NJ
    Posts
    2,488
    Thanks
    36
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Duchess843 View Post
    I'm still having problems with having to sign in every time I visit the Lounge. I tried unchecking Remember me, which didn't solve the issue.

    Next, I'm not getting the daily email notifications. I've gone a week without seeing a one. I set them to be delivered once a day.

    What must I do to set these issues straight?

    Gloria
    Why has no one seen fit to answer my request for help?
    <img src=/S/coffeetime.gif border=0 alt=coffeetime width=32 height=48>

  3. #3
    Super Moderator CLiNT's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    California & Arizona
    Posts
    6,121
    Thanks
    160
    Thanked 609 Times in 557 Posts
    I'm still having problems with having to sign in every time I visit the Lounge
    I believe it'll have more to do with how you have your browser settings setup than anything to do with the lounge.
    It is working fine for me, as long as I don't clear my brower's cache.

    Repost in the appropriate browser forum and I think you'll have a much better response.
    DRIVE IMAGING
    Invest a little time and energy in a well thought out BACKUP regimen and you will have minimal down time, and headache.

    Build your own system; get everything you want and nothing you don't.
    Latest Build:
    ASUS X99 Deluxe, Core i7-5960X, Corsair Hydro H100i, Plextor M6e 256GB M.2 SSD, Corsair DOMINATOR Platinum 32GB DDR4@2666, W8.1 64 bit,
    EVGA GTX980, Seasonic PLATINUM-1000W PSU, MountainMods U2-UFO Case, and 7 other internal drives.

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,572
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    Unchecking "remember me" would ensure that you MUST login each time.

    Did you switch browsers?

    Do you allow cookies? Did you clear the browser cache? Do you automatically clear the browser cache?

    Are you alternating browsers?

    Do you run a system cleaner that you allow to delete cookies?

    Have you double checked your settings to make sure the email notifications are configured as you thought?

    Joe



    Joe

  5. #5
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Evergreen, CO, USA
    Posts
    6,623
    Thanks
    3
    Thanked 60 Times in 60 Posts
    One final possibility - are you using a shortcut or favorite/bookmark to go to the Lounge. If so, check and make sure it doesn't point to the old Lounge - that problem has been reported numerous times.
    Wendell

  6. #6
    Silver Lounger Duchess843's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sicklerville, NJ
    Posts
    2,488
    Thanks
    36
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Clint Rossmere View Post
    I believe it'll have more to do with how you have your browser settings setup than anything to do with the lounge.
    It is working fine for me, as long as I don't clear my brower's cache.

    Repost in the appropriate browser forum and I think you'll have a much better response.
    What has not being automatically logged in have to do with a browser? This is a forum problem, in my estimation.
    <img src=/S/coffeetime.gif border=0 alt=coffeetime width=32 height=48>

  7. #7
    Silver Lounger Duchess843's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sicklerville, NJ
    Posts
    2,488
    Thanks
    36
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by WendellB View Post
    One final possibility - are you using a shortcut or favorite/bookmark to go to the Lounge. If so, check and make sure it isn't point to the old Lounge - that problem has been reported numerous times.
    I am using a desktop shortcut and it takes me to the forum index like it's supposed to.
    <img src=/S/coffeetime.gif border=0 alt=coffeetime width=32 height=48>

  8. #8
    Silver Lounger Duchess843's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sicklerville, NJ
    Posts
    2,488
    Thanks
    36
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by JoeP View Post
    Unchecking "remember me" would ensure that you MUST login each time.

    Did you switch browsers?

    Do you allow cookies? Did you clear the browser cache? Do you automatically clear the browser cache?

    Are you alternating browsers?

    Do you run a system cleaner that you allow to delete cookies?

    Have you double checked your settings to make sure the email notifications are configured as you thought?

    Joe
    No, I didn't switch browsers, I change them only when I have problems then go right back to IE 8.
    Yes, I allow cookies from this lounge. I occasionally empty the cache, sign in next time I visit and still have to sign on again after that.
    No, I don't alternate browsers.
    I don't run any system cleaner, If I did it would not allow me to auto. sign in in other forms.
    I don't see any problems with the settings about email notifications.

    The problem lies elsewere but I can't determine where.

    Gloria
    <img src=/S/coffeetime.gif border=0 alt=coffeetime width=32 height=48>

  9. #9
    2 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Seattle, Washington, USA
    Posts
    141
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Duchess843 View Post
    I am using a desktop shortcut and it takes me to the forum index like it's supposed to.
    Have you found the answer to this problem yet? If not, check the URL of the shortcut you're using. If it points to wopr.com it will ask you to log in again each time.

  10. #10
    Silver Lounger Duchess843's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sicklerville, NJ
    Posts
    2,488
    Thanks
    36
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Tony Johnston View Post
    Have you found the answer to this problem yet? If not, check the URL of the shortcut you're using. If it points to wopr.com it will ask you to log in again each time.
    It did indeed point to wopr.I was able to create the shortcut that brings me directly here to the lounge. Thanks for the tip Tony.
    <img src=/S/coffeetime.gif border=0 alt=coffeetime width=32 height=48>

  11. #11
    2 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Seattle, Washington, USA
    Posts
    141
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Duchess843 View Post
    It did indeed point to wopr.I was able to create the shortcut that brings me directly here to the lounge. Thanks for the tip Tony.
    Awesome. And I'm sorry for the delayed help. I saw this question being addressed in a couple of other posts and they all kind of blended together in my head until today when I was reminded to check in.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •