Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Lewes, East Sussex, Sussex, United Kingdom
    Posts
    232
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Visio2000/Access97SR2

    I have reverse-engineered an A97 database into Visio to produce a data model. However, I have 2 problems :
    1. The PC runs incredibly slowly when I open the Visio diagram - it's a P3 650Mhz with 128Mb memory. The database is on my har d drive so there should not be any network problems.
    2. The relations tool will not select a table any more when I move the end of the relation line over it. Normally it borders the table object in red.

    Anybody come across this before, & if so, any ideas on how to solve it.

    All help appreciated

    Nick

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Sacramento, California, USA
    Posts
    16,775
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Visio2000/Access97SR2

    I have the same class of machine at the office, and I've noticed some odd Visio behavior too. It has nothing to do with the version of Access, and I haven't found a cure for it. I suspect something the network mavins pushed onto my machine may have stepped on it, possibly the hated Word Perfect 8, which arrived unwanted and by accident because I clicked the wrong icon. <img src=/S/sick.gif border=0 alt=sick width=15 height=15>
    Charlotte

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •