Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Chicagoland, IL, USA
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I set up my sister-in-law with Outlook to access her AOL email. Everything seemed to be working fine but it won't send or receive e-mails unless she hits the Send/Receive button. I used all the settings aas outlined in AOL help. Any ideas why this might be happening?

    Thanks.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,572
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    Have you checked to see that a send/receive group is setup?

    Joe
    Joe

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Chicagoland, IL, USA
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks. I don't think I was aware of them until now. I'll forward the information.

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,572
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    See the attachments for the path in Outlook (click on "Define Send/Receive..."). Check the "Schedule an automatic send/receive" box and set the time frame.

    [attachment=89154:Capture.PNG] [attachment=89155:Capture1.PNG]

    Joe
    Joe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •