Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Corvallis, Oregon, USA
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I have an XP sp3 dual boot (with Win7 (32)) computer with two dvd players. One is configured as Master the other as slave. When I try to boot to a "dos" cd I get an error message that says it can't find command.com. If I unplug the slave dvd player then I can boot to the dos cd with no problem. Any thoughts? Thanks
    Bob

  2. #2
    4 Star Lounger SpywareDr's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Riviera Beach, Maryland, USA
    Posts
    490
    Thanks
    10
    Thanked 52 Times in 43 Posts
    Check to make sure that the device you've jumpered as Master is plugged into the end of the ribbon cable, (the black connector), and the device jumpered as Slave is plugged into the middle connector, (the gray one).

    (The blue connector on the far end of the ribbon cable plugs in the motherboard).

  3. #3
    WS Lounge VIP
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Earth
    Posts
    8,179
    Thanks
    47
    Thanked 983 Times in 913 Posts
    Could just be DOS having trouble with a modern disk controller. Not much you can do about that.

    cheers, Paul

  4. #4
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Corvallis, Oregon, USA
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Spyware Dr: The ribbon cable was connected as you suggest. Thank you
    Bob

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •