Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    Loungers, yesterday I clicked the ' Mark all forums read' link at the bottom of every page. Now I am not getting mail notifications of new replies.
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  2. #2
    Gold Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Johnson City, Tennessee, USA
    Posts
    3,202
    Thanks
    37
    Thanked 215 Times in 202 Posts
    Quote Originally Posted by Roderunner View Post
    Loungers, yesterday I clicked the ' Mark all forums read' link at the bottom of every page. Now I am not getting mail notifications of new replies.
    Roderunner,
    Hello.. posting this reply so we can establish if all is well (being able to receive new notifications)
    Regards Fred
    PlainFred

    None are so hopelessly enslaved as those who falsely believe they are free (J. W. Von Goethe)

  3. #3
    5 Star Lounger petesmst's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    790
    Thanks
    38
    Thanked 43 Times in 33 Posts
    @Roderunner: Ditto. I no-longer receive e-mail notifications of posts I had flagged to receive notices from?????????????????

    Edit: Still nothing (01 Sep 2010)
    (My Setup: Custom built: 4.00GHz Intel Core i7-6700K CPU; MSI Z170A Gaming Carbon Motherboard (Military Class III); Win 10 Pro (64 bit)-(UEFI-booted); 16GB RAM; 512GB SAMSUNG SD850 PRO SSD; 120GB SAMSUNG 840 SSD; Seagate 2TB Barracuda SATA6G HDD; 2 X GeForceGTX 1070 8GB Graphics Card (SLI); Office 2013 Prof (32-bit); MS Project 2013 (32-bit); Acronis TI 2017 Premium, Norton Internet Security, VMWare Workstation12 Pro). WD My Book 3 1TB USB External Backup Drive). Samsung 24" Curved HD Monitor.

  4. #4
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    Below is my board settings. I sent a pm to Fred J Usack, his reply appeared on the Forum home page not by email as per my settings. Still NO notifications.

    [attachment=89837:White Paper.JPG]
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  5. #5
    New Lounger
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Hertfordshire, United Kingdom
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Looks like something is up as the WHOIS on the domain has been changed......

  6. #6
    Super Moderator
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Mt Macedon, Victoria, Australia
    Posts
    3,993
    Thanks
    1
    Thanked 45 Times in 44 Posts
    I have been having this problem for months, but only partially.

    I get notifications (maybe) a quarter of the time I should. But checking now, I see that it is about 3 days since my last notification.
    Regards
    John



  7. #7
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    Quote Originally Posted by guybw View Post
    Looks like something is up as the WHOIS on the domain has been changed......
    Please explain clearer as to 'WHOIS'
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  8. #8
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Minneapolis, Minnesota, USA
    Posts
    336
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    I, too, have stopped receiving notifications. Three or four days ago, I received 3 or 4 of the 8 forums that I am subscribed to, and since then -- nothing. I had a similar problem several months ago, but a lounge administrator fixed it. Another person in my office is also a subscriber, and he stopped receiving notifications at the same time I did.

    Fafner

  9. #9
    5 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    South of the North Pole
    Posts
    919
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Dito dito and dito...partial notifications and then a few days to a week ago or so, nothing.

  10. #10
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    The option described in ATT. is not aavailable in settings menu page.

    [attachment=89843:WSL.JPG]
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  11. #11
    2 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Seattle, Washington, USA
    Posts
    141
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Roderunner View Post
    Loungers, yesterday I clicked the ' Mark all forums read' link at the bottom of every page. Now I am not getting mail notifications of new replies.

    Thanks for bringing this to my attention! We did move the lounge to a new server last week and it looks like email stopped sending properly at that time. We're working on it. Please let me know if you start receiving notifications again.

    Thanks,
    Tony

  12. #12
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    Hi Tony, yes I got mail notification. Thank You.
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  13. #13
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Minneapolis, Minnesota, USA
    Posts
    336
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Thanks, Tony. My colleague and I are once again receiving notifications.

    Fafner

  14. #14
    5 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    993
    Thanks
    8
    Thanked 43 Times in 43 Posts
    Hi Tony - Not getting any email notifications here.

    Thanks,
    Tim

  15. #15
    5 Star Lounger petesmst's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    790
    Thanks
    38
    Thanked 43 Times in 33 Posts
    Greetings: I am still not getting e-mail notifcations (as at 03 Sep 10).

    AND: Posts that I have read are not marked as read (since 01 Sep 10). Similarly when I click on "Mark all threads as read" They appear as read until my next sign-in, and then appear as unread.
    (My Setup: Custom built: 4.00GHz Intel Core i7-6700K CPU; MSI Z170A Gaming Carbon Motherboard (Military Class III); Win 10 Pro (64 bit)-(UEFI-booted); 16GB RAM; 512GB SAMSUNG SD850 PRO SSD; 120GB SAMSUNG 840 SSD; Seagate 2TB Barracuda SATA6G HDD; 2 X GeForceGTX 1070 8GB Graphics Card (SLI); Office 2013 Prof (32-bit); MS Project 2013 (32-bit); Acronis TI 2017 Premium, Norton Internet Security, VMWare Workstation12 Pro). WD My Book 3 1TB USB External Backup Drive). Samsung 24" Curved HD Monitor.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •